Installatie Bedrijf Andre Kaelen

BedrijfInstallatie Bedrijf Andre Kaelen
ProfielDeze pagina is 5369 keer bekeken.
AdresKolmonderstraat 2
6286 CE Nijswiller (Gulpen-Wittem)

0049-43-4073941
ContactStuur Installatie Bedrijf Andre Kaelen een bericht
Extra informatiewww-vakantiewoningmary-rose-jouwweb-nl

Bedrijfsinformatie

Langs deze weg willen wij U kennis laten maken met Installatie Bedrijf André Kaelen en de diverse mogelijkheden die wij op het gebied van installatietechniek in huis hebben zoals gas & olie gestookte CV-ketels, CV-ketels en kachels voor alternatieve energie bronnen zoals o.a. pellets, zonne-energie-systemen,warm-& koudwater voorzieningen,  sanitaire-voorzieningen, gas-installatie's, radiatoren, vloerverwarming-systemen ect.
Installatie Bedrijf André Kaelen is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij adviseren U vanaf het prille begin bij uw ideeën tot en met de oplevering van het project.
Onze marktkennis geeft ons de mogelijkheid om ook U de juiste apparatuur en onderdelen te leveren die voor uw project nodig zijn.
Installatie Bedrijf André Kaelen levert uitsluitend producten van gerenomeerde merken en gebruiken c.q. monteren alleen de beste materialen. Op onze volgpagina's kunt U een breed scala aan leveranciers en mogelijkheden vinden.
Na de oplevering is er vanzelfsprekend onze uitstekende service en nazorg.
Mocht U interesse gewekt zijn bij het bladeren door onze website www.kaelen.nl , dan kunt U ons via telefoon, fax of e-mail bereiken op de aangegeven adressen.

Tevens verhuren wij een ruime, comfortabele vakantiewoning voor 2- 8 personen in het Zuid Limburgse 5 sterren landschap !
Reeds te huur voor slechts € 295,00 voor een lekker lang weekend voor 2 personen All-in !!
Neem geust een kijkje op onze website van Vakantiewoning Mary-Rose:
www.vakantiewoningmary-rose.jouwweb.nl

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Installatie Bedrijf Andre KaelenAfbeelding van Installatie Bedrijf Andre KaelenAfbeelding van Installatie Bedrijf Andre Kaelen

Contact

Stuur Installatie Bedrijf Andre Kaelen een bericht

Mijnzzp.nl