Ikbensieraden

BedrijfIkbensieraden
ProfielDeze pagina is 747 keer bekeken.
AdresTrasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden

0348-704325
ContactStuur Ikbensieraden een bericht

Ikbensieraden

Profielpagina

Ikbensieraden

Bedrijfsinformatie

Ik ben sieraden is de plek waar vrouwen en mannen naar toe gaan wanneer ze een sieraad of accessoire willen aanschaffen die niet iedereen al heeft op de werkplaats. Voor mensen die aparte unieke juwelen willen bemachtigen om mee te pronken maar geen aanslag op de portemonnee willen.

De specialiteit van ikbensieraden zijn met name de reversspelden en broches. Sieraden die afgelopen decennia wellicht wat in de vergetelheid geraakt zijn, maar mede dankzij ikbensieraden weer bezig zijn aan een opmars in Nederland.

Ikbensieraden.nl sieraden webshop

Sieraden kopen doe je natuurlijk het liefst vanuit huis in alle rust en op het moment wanneer het jou het beste uitkomt. Wanneer je goedkoop je sieradenkist wil aanvullen met fraaie sieraden dan moet je beslist bij IkBenSieraden zijn. Wij verkopen betaalbare en trendy sieraden om jezelf eens lekker te verwennen of iemand cadeau te doen.

Wat denk je van onze populaire Double dots oorbellen, een statement kettingen of misschien wel leuke armbandjes. Vergeet tevens niet om even een kijkje te nemen bij onze sieraden in de aanbieding. Zo nu en dan ruimen wij op en kun je extra voordelig geprijsde sieraden kopen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van IkbensieradenAfbeelding van Ikbensieraden

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Ikbensieraden een bericht

Mijnzzp.nl