INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES

BedrijfINTERNATIONAL PROTECTION SERVICES
ProfielDeze pagina is 2472 keer bekeken.
AdresPustbus 23554
1100 EB Amsterdam

+31655160647
ContactStuur INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES een bericht
Extra informatiehttps---nl-linkedin-com-pub-ricky-y-58-91a-484

Bedrijfsinformatie

Over Ons

Wij stellen met trots dat we een veilige omgeving bieden aan onze klanten dankzij ons hoogwaardig serviceniveau. Zo blijft u altijd gefocust op uw bedrijf, zonder dat u zich hoeft te bekommeren om uw veiligheid. I.P.S is gericht op:

 

 • Het beveiligen van mensen en middelen als onze roeping te zien
 • Het strikt naleven van onze verbintenissen
 • Onovertroffen maatstaven in customer service
 • Ontwerp, implementatie en het onderhoud van geintegreerde beveiligingssystemen.
 • Het leveren van een compleet pakket aan beveiligingsdiensten.

 

Waarom International Protection Services?

Bedrijfsvoortzetting en risico management zijn belangrijke strategische kwesties voor de zakelijke en de publieke sector. Er is behoefte aan een professionele en betrouwbare particuliere beveiligingsbranche om mensen, bedrijven, eigendommen, middelen en missies te kunnen dienen. De particuliere beveiligingsbranche heeft lang niet altijd een positief imago genoten, daarom bieden wij bij I.P.S. precies de diensten die uw bedrijf nodig heeft, in samenwerking met overheidsinstanties en de politie. Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en volledig gescreend voordat ze bij I.P.S. aan de slag gaan. Ons hoog-opgeleid team van portiers, persoonsbeveiligers en specialistische adviseurs beschikken allemaal over relevante beveiligingskwalificaties en personeelsdocumenten.

 

Missie / Onze waarden

I.P.S. - Geinspireerd, Flexibel, Alert, Ambitieus

Wij zijn steeds op zoek naar sterke samenwerkingsverbanden met onze klanten, om te kunnen blijven innoveren en excelleren binnen ons volledig aanbod van beveiligingsoplossingen. Wij geloven in:

 • Eerlijkheid, integriteit en vertrouwelijkheid van onze klanten.
 • Gerechtigheid en het naleven van de wet.
 • Professionele diensten dienen respectabele lonen op te leveren om goed gekwalificeerd personeel te werven.

Onze Mensen

Wij bereiken ons doel middels het werven van specialisten die een grote voldoening halen uit het werken binnen de (persoons)beveiligingsbranche. Onze medewerkers hebben ervaring op militair en beveiligingsgebied en hebben reeds samengewerkt met een paar van de meest prominente individuen ter wereld, waaronder presidenten en leden van koninklijke families. Zodoende hebben wij ongeëvenaarde wereldwijde contacten met beveiligingsdiensten en diplomatieke netwerken. Wij eisen van ons personeel een hoog niveau van toewijding: dus volledig opgeleide en gekwalificeerde beveiligingsmedewerkers.

 • Wij verbinden geen minimum uren aan contracten.
 • Wij leveren u beveiligingsagenten die aan de hoogste normen voldoen, om altijd aan uw eisen tegemoet te komen.
 • Onze toezichthouders en beveiligers worden continu onderworpen aan rigoreuze training.
 • Onze beveiligers zijn opgeleid in eerste hulp, dreiging & risicoanalyse, statische- en huisbewaking, defensieve en toegepaste mobiele ontwijkingstechnieken, contact met de pers, verplaatsingen (aankomst, vertrek) per voertuig/vliegtuig. Dit alles is een klein overzicht van de genoten training.

 

Ons Response Team

Onze Response Teams staan klaar voor verhuur; deze teams bestaan uit ervaren individuen die uitvoerig getraind zijn in persoonlijke interventie en volledig uitgerust zijn om elke situatie direct onder controle te brengen. De Response Teams zullen er zorg voor dragen dat problemen naar behoren worden opgelost op een manier die zo veilig mogelijk is voor alle partijen. De primaire doelstelling van de I.P.S. Persoonsbeveiligingsunit is het behalen en behouden van optimale dienstverlening. Dit door de inzet van bekwaam personeel dat voornamelijk afkomstig is van elite en gespecialiseerde eenheden met een achtergrond bij (militaire) overheidsinstanties.

 

Betrouwbare en Professionele Beveiligingsdiensten

 

I.P.S. blijft één van de meest innovatieve en vooruitstrevende beveiligingsbedrijven ter wereld, met een uitgebreid pakket aan diensten om blue-chip organisaties doorheen drie continenten in staat te stellen om hun beveiligingsoplossingen beter te managen. Wij bieden klanten een professionele dienstverlening om uiteenlopende kwesties te verhelpen. Wij verlenen ervaren bewakingsagenten om uw eigendom, gebouwen en waardevolle middelen te allen tijde te beschermen. Wij leveren en monitoren ons beveiligingspersoneel 24 uur per dag, 7 dagen per week, en verstrekken ook maandelijks geschreven locatierapporten.

 

I.P.S. Portier Functies en Verantwoordelijkheden

Ons bewakingsagenten kunnen vele functies op zich nemen naast hun primaire rol. Bij I.P.S. proberen wij altijd de verwachtingen van onze klant te overtreffen.

 

 • Het handhaven en naleven van alle licensiewetten.
 • Het aanbieden van een hoog niveau van klantenservice en het positief opbouwen van uw klantenervaringen.
 • Voldoen aan alle gezondheids- en veiligheidseisen van een locatie en er op toezien dat ze nageleefd worden.
 • Een perimetercontrole gericht op (de veiligheid van) personen die de locatie verlaten.
 • Samenwerken met de politie, hulpdiensten en het management.
 • De gemoedsrust dat uw bedrijf altijd onder bescherming staat.
 • Patrouilleren binnen en buiten de locatie.
 • Conflictoplossing en het monitoren van gedrag.
 • Omgaan met noodgevallen en crisissituaties.

 

Professionele Persoonsbeveiliging & Bodyguard Diensten

 

Of de klant nu een enkele Persoonsbeveiliger nodig heeft of een Elite Beveiligingsteam, onze Persoonsbeveiliging begint altijd met een Individuele Dreigingsevaluatie en Beveiligingsplan. Onze VIP Persoonsbeveiligers leveren een professionele bodyguard service, om klanten en hun vrienden & familie te weren van mogelijke risico's of ongewenste toenaderingen, en om daarbij ook hun waardevolle bezittingen en eigendommen te beschermen. Vaak worden deze experts aangeduid als bodyguards, met zorgvuldigheid en een constante risico-analyse controleren en voorkomen ze iedere dreiging, om op ieder moment de veiligheid van de klant te waarborgen. De klant kan uit de volgende opties kiezen:

 

 • Individuele Bodyguards, Persoonsbeveiligers, VIP Beveiligingsdiensten
 • Meerdere Persoonsbeveiligers, inclusief Bodyguards en Persoonlijke Begeleiders.
 • Een volledige Persoonsbeveiligingsdienst, mogelijk met Statische/Huiselijke Beveiligingsteams, Beveiligingschauffers, Medische assistentie, Anti-Surveillance en andere specialistische ondersteuning.
 • Reisadvies en risico-analyse
 • Wereldwijde locatieonderzoeken (on-site)
 • Luxe VIP (privé) mobiele beveiliging/ Chauffeurs getraind in defensieve/ontwijkende rijvaardigheden.
 • Kidnap & losprijs-respons
 • Alle bijhorende uitrusting

 

Onze hoog-opgeleide mannelijke en vrouwelijke specialisten in persoonsbeveiliging zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor een professionele, betrouwbare en discrete dienstverlening!

 

VIP / Celebrity Security

 

I.P.S. biedt wereldwijd en door heel Nederland een volledig en zeer betrouwbaar pakket aan VIP Security diensten; voor klanten in de zakenwereld, media, sport, politiek en muziek/filmindustrie. Onze prominente klanten hebben vertrouwen in onze toewijding aan discretie en vertrouwelijkheid.

 

 • Onze VIP Security diensten zijn zeer uitgebreid, en zijn inclusief vooruit reizen om een dreigingsevaluatie uit te voeren.
 • Onze beveiligingsdiensten voor VIP’s zijn optimaal betrouwbaar.
 • Door zakelijk reizen te combineren met onze dienstverlening, reikt onze VIP Security doorheen de wereld en heel Nederland.
 • Wij leveren openlijke beveiliging met VIP Security Teams in uniform, of we houden de surveillance discreet.
 • Wij regelen de beveiliging van individuen en groepen op tournee, evenementen, de rode loper en tijdens verplaatsingen voor de entertainmentindustrie.

 

I.P.S. specialiseert zich in de volgende bijzondere evenementen: privéfeesten, overdekte of openlucht sportevenementen, beurzen, muziekconcerten en festivals, stadoptredens, theaters, podia en Club Member shows. Om deze evenementen voorspoedig te laten verlopen, helpt I.P.S. u met:  toegangscontrole tot aan parkeerplaatsbeheer, crowd control, incidentenbeheer, criminele activiteiten zoals geweld en schade afstoppen, en veel meer.  I.P.S. zal teams van gekwalificeerd personeel leveren om uw evenement in goede banen te leiden, en zal het niveau bepalen van crowd control, toegangs- en ontruimingsbeheer, diefstalpreventie en het waarborgen van de veiligheid van uw bezoekers. Dat zijn weer minder zorgen voor u én voor uw bezoekers.

 

Beveiligingsdiensten bij verplaatsingen

 

Een ontspannen houding ten aanzien van beveiliging tijdens het reizen kan verkeerd uitpakken: daarom heeft I.P.S. als doel om altijd gedetailleerde inlichtingen voorafgaand aan de reis te verzamelen. I.P.S. zal:

 

 • Een eerste consultatie plegen met de klant om de juiste methode van beveiliging te kiezen.
 • Ervaren personeel inzetten om klanten bij te staan tijdens hun reis.
 • Een binnenlandse beveiligingsbriefing leveren op tekst of als presentatie.
 • Een adviespakket aanbieden over alle aspecten van reisbeveiliging en indien nodig, een Persoonsbeveiliger of team om de klant bij te staan tijdens de verplaatsing, waar ook ter wereld.

 

VIP Mobiele Bewaking

Bij I.P.S. weet u dat al onze chauffeurs gekwalificeerd zijn om gevorderde ritten uit te voeren, met alle bijkomende gespecialiseerde vaardigheden. Wij verplaatsen u en uw gasten in één van onze luxe voertuigen, die voldoen aan alle uiterste gemaks- en veiligheidsvoorschriften. Onze VIP chauffeurs zijn het gewend om wereldwijde captains-of-industry, beroemdheden en VIP's te beveiligen. Ze beschikken over de kennis en expertise om het risico op mogelijke gevaren en kwetsbaarheden te verminderen.

 

Onze diensten: Beveiligingschauffeur / VIP Beveiligingschauffeurs / Breed pakket aan Executive en Luxe voertuigen.

Al onze chauffeurs zijn opgeleid in: Routeselectie & planning / Mobiele beveiliging & noodplanning / Planning van voertuigformaties / Doorzoeken op afluister/GPS-apparatuur / In- en Uitstapacties

 

Afdeling Commerciele Diensten & Retail

 

Of u nu last heeft van bendes of georganiseerde misdaad binnen uw retailomgeving, I.P.S. assisteert u bij het voorkomen van problemen voordat u er last van krijgt. Onze missie is om uw bedrijf en diensten te beveiligen tegen diefstal, verstoring en vandalisme door personen in en nabij de buurt van uw bedrijf. Bij I.P.S. leveren wij u efficiente winkel/beveiligingsdiensten die aan uw vraag zullen voldoen. Onze hoog-opgeleide werknemers zijn doordrongen van de waarden van ons bedrijf en staan op uw locatie klaar om uw goederen en eigendommen in de gaten te houden, en te handelen wanneer er een risico dreigt te ontstaan. Ons opgeleid personeel is er goed op uitgerust om uw winkel diefstalvrij te houden. I.P.S. biedt haar klanten het volgende:

 

 • Gespecialiseerde beveiligingsagenten voor uw winkel
 • Winkelrechercheurs
 • Samenwerking met externe instellingen
 • Nooduitgangen en tags van voorraad controleren
 • Ontvangst en informatievoorziening

 

 

Evenementen / Nachtclub Beveiligingsdiensten

 

Onze professionele Nachtclub Beveiligers zijn niet enkel aanwezig om snel en efficient met conflicten om te gaan, maar ook om een fatsoenlijke eerste en blijvende indruk achter te laten bij uw klanten. Ons zeer ervaren personeel is opgeleid in beveiligingsmaatregelen en klantenservice, verslaglegging, toegangscontrole, doorlichting, crowd control, uitzettingen en alle andere portier-activiteiten. I.P.S. zal u helpen om uw nachtclub succesvol en veilig te houden!

 

Beveiligingstraining

 

I.P.S. biedt een uiteenlopend pakket aan cursussen in samenwerking met:

 

 Israeli Tactical School

 

Deze organisatie richt zich op elite-level training en adviesverlening voor burgers en professionals.

Het doel van de school is om de meest effectieve vormen van training en advies te leveren dat Israel te bieden heeft. Om deze doelstelling te behalen wordt er gebruik gemaakt van de beste voorzieningen en veelzijdige, ervaren elite instructeurs. Onze instructeurs zijn voormalige leden en officieren van Israelische special forces, waarvan somigen gediend hebben binnen andere overheidsinstanties, zoals de Israelische Shin-Bet (Geheime dienst), Mossad en de Israelische politie.

Wij bieden onze cursussen aan in verschillende wereldwijde locaties of on-site bij de klant.

 

INSTRUCTEURS

WERELDWIJDE EVENEMENTEN

CURSUSSEN

PERSOONSBEVEILIGING

LUCHTHAVENBEVEILIGING

AANVAL

 

International Security Academy (I.S.A.)

 

ISRAEL, al sinds 1987 gespecialiseerd in de training en voorbereiding van Beveiligings- en Terreurbestrijdingseenheden, Teamleiders, Management en Instructeurs. ISA - ISRAEL exploiteert opleidingscentra in meerdere landen, met internationaal- georiënteerde cursussen die voldoen aan de internationale normen voor beveiligingsdiensten.  De meeste cursussen zijn gericht op specifieke klantenbehoeften. Daarom is er een breed pakket aan oplossingen ontwikkeld, van crisissituatie-workshops tot training gericht op (de simulatie van) vijandige omgevingen. Andere cursussen omvatten:

 

 • Geheimen Binnen Israelische Beveiliging & Terrorismebestrijding
 • Israelische Tactical Response Methoden Krav Maga & Gevechtsschieten
 • Operative VIP / Persoonsbeveiliging Klassieke Enkelvoudige Handeling
 • Teamleader Operationeel Leiderschap & Managementvaardigheden Beveiligingsteamoperaties
 • Instructeur Beveiliging & Terrorismebestrijding

 

Impact Krav Maga Gironde

 

LIOR O.

Krav Maga hoofdinstructeur Impact Krav Maga Gironde 2

 

Begon zijn carrière bij de IDF en zette dit ruim 10 jaar voort binnen de Israelische politiediensten. Lior biedt een zeldzame praktische mix van kennis qua straatgevechten en politie-gerelateerde terrorismebestrijding. Lior beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van lesgeven in Krav Maga en Karate, en gebruikt zijn MMA-gerichte aanpak om taakprofielen op de beste manier in te vullen.

 

Lior is zeer ervaren in het instrueren van Israelische VIP Persoonsbeveiligers, bewakers, politie en wereldwijde legereenheden. Daarnaast is hij ook de oprichter van Combat Krav Maga, een internationaal bedrijf met vestigingen in Frankrijk, Belgie, Spanje, Portugal, Nederland, Cyprus en Mexico.

 

Carrière / Vacatures

I.P.S. is één van de meest gerespecteerde beveiligingsbedrijven in Nederland en is op zoek naar gemotiveerde personen die geïnteresseerd zijn in een carriere binnen de beveiligingsbranche. Wij bieden een marktconforme beloning, arbeidsvreugde en een flexibele inplanning. I.P.S. streeft naar het werven en behouden van de beste mensen. Indien u interesse heeft in een mogelijke baan bij I.P.S., stuur ons dan een motivatie met CV via e-mail. Sollicitanten dienen reeds gewerkt te hebben in een soortgelijke omgeving.

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES Afbeelding van INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES Afbeelding van INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES

Contact

Volgen op Twitter

Stuur INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES een bericht

Mijnzzp.nl