Frisse Mood Interieur & Style

BedrijfFrisse Mood Interieur & Style
ProfielDeze pagina is 1435 keer bekeken.
AdresSteenbreek 8
9413 DG Beilen

0611121242
ContactStuur Frisse Mood Interieur & Style een bericht
Extra informatiepetrabrinksma

Bedrijfsinformatie

Thuis wil je lekker tot rust komen!

Daarom is een goede sfeer in huis super belangrijk en kan het interieur veel doen aan het "thuisgevoel"! Ben je wel toe aan een heel nieuw interieur en kan je wel ideeën of advies gebruiken?

Ik help graag mee om te laten zien hoe je de ruimte optimaal en creatief kan benutten en wat kleur in het interieur kan doen. Een interieuradvies kan je helpen om het juiste gevoel te krijgen in jouw huis. Met een aanpassing van kleur of een andere opstelling van de meubels bereik je al de mooiste resultaten!

Kijk voor meer informatie bij interieuradvies en ontdek welke van de aangeboden pakketten het beste bij jou past! Of misschien win jij wel een INTERIEURADVIES GRATIS EN VOOR NIETS!

Frisse Mood is niet alleen voor interieurstyling, maar organiseert ook een paar keer in het jaar gezellige en creatieve workshops! Lijkt het je leuk om een workshop bij te wonen? Of heb je zelf een leuke workshop in gedachten, maar laat je het organiseren liever aan een ander over? Ik help je graag mee! Neem vrijblijvend contact met mij op.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Frisse Mood Interieur & StyleAfbeelding van Frisse Mood Interieur & Style

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Frisse Mood Interieur & Style een bericht

Mijnzzp.nl