Fransen Advies In Recht

BedrijfFransen Advies In Recht
ProfielDeze pagina is 685 keer bekeken.
AdresGrote Kerkstraat 122
8911EG Leeuwarden

0582045215
ContactStuur Fransen Advies In Recht een bericht

Bedrijfsinformatie

We bieden juridisch advies aan op verschillende rechtsgebieden tegen een concurrerende prijs in de regio Noord-Nederland. Hierbij richten we ons vooral op het MKB. We willen hiermee particulieren geenszins uitsluiten, maar de focus ligt op het MKB.

We bieden meerdere diensten aan, zoals: het verlenen van juridisch advies,  procesvoering, rechtsbijstandsabonnementen, bedrijfsscans, het opstellen van algemene voorwaarden, beoordelen  van overeenkomsten, projectmatige juridische ondersteuning, vertegenwoordiging en ondersteuning aan start-ups. Voor procesvoering bij de kantonrechter geldt dat u zich kunt laten bijstaan door ons: u bent niet verplicht een advocaat in te schakelen. Ga voor meer informatie naar de pagina diensten en tarieven.

Dit is een uniek concept, mede omdat het lokaal, betrokken en persoonlijk is. Geen duur advocatenkantoor waarbij adviezen vanuit de ivoren toren worden gegeven, maar direct bruikbare en praktische adviezen waar een ondernemer wat aan heeft. Ook geen keuzemenu of op snelle ‘afhandeling’ gerichte telefonische jurist bij een  grote rechtsbijstandsverzekeraar. Wij kennen uw bedrijf als jurist en u kent ons. Een persoonlijke benadering staat voorop.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Fransen Advies In Recht

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Fransen Advies In Recht een bericht

Mijnzzp.nl