FB Partners BV

BedrijfFB Partners BV
ProfielDeze pagina is 3154 keer bekeken.
AdresAmersfoortsestraat 27B
3772 CE Barneveld

0342-701078
ContactStuur FB Partners BV een bericht

FB Partners BV

Profielpagina

Avatar van FB Partners BV

Bedrijfsinformatie

fb partners: maatwerk als devies!

Welkom bij FB Partners, uw partner in personeel!

Wie zijn we en wat doen we? We zijn een jonge onderneming die actief is in personeelsbemiddeling. In de volle breedte van het woord, en in de volle breedte van de markt. We gaan in banenland niet snel iets uit de weg. Hierbij is maatwerk het devies: voor elke maat passend werk en voor elk werk een passende maat. Zo werkt dat. Elk puzzelstukje op de juiste plek. Daar ligt onze kracht. En dat is onze uitdaging.

Onze focus is breed, maar enige specialisatie is er natuurlijk wel. We hebben als vennoten van FB Partners BV tientallen jaren ervaring in technische functies en in bemiddeling bij deze functies.

Hebt u hulp nodig, als werkgever of werknemer? Schroom niet, stuur even een e-mailtje naar Arend Flier of Theo Benschop. We zijn er voor u. We kennen de meest geschikte kanalen, beschikken over een uitgebreid netwerk en gebruiken de juiste hulpmiddelen. Wilt u meer weten? We delen graag met u onze missie. Of zoekt u direct werk? Goede arbeidskrachten kunnen we bijna altijd plaatsen. Kijk even bij vacatures op welke vakgebieden we werknemers zoeken of neem direct contact met ons op.

Tot ziens bij FB Partners!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van FB Partners BV

Contact

Stuur FB Partners BV een bericht

Mijnzzp.nl