ETB Han Goossen

BedrijfETB Han Goossen
ProfielDeze pagina is 3592 keer bekeken.
AdresSluttenweg 8
7667 PL Reutum

0541-670861
ContactStuur ETB Han Goossen een bericht
Extra informatieklussen

klussen

Deze pagina bevat extra informatie van ETB Han Goossen.

ETB Han Goossen

 

Klussen / elektrotechniek / installatiewerk / satelliet TV…

 

ETB Han Goossen, waarbij service en nazorg hoog in het vaandel staan. Uw adres voor allerhande klussen.

Sinds 1997 ben ik zelfstandig ondernemer in de Elektrotechniek. Door jarenlange ervaring in verschillende sectoren kan ik een breed pakket aanbieden naar mijn klanten toe. Ook kunt u bij mij terecht voor installatie werkzaamheden in nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

Wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, etc. kapot? Ook voor verkoop en reparatie van witgoed bent u aan het juiste adres.

Satelliet TV
Doordat ik gecertificeerd Astra Service Dealer ben, volg ik regelmatig trainingen zodat ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Een advies op maat, speciaal gericht op uw wensen en uw woonsituatie, is belangrijk. Advies en installatie zal door de certificering op hoog niveau worden uitgevoerd.

Verkoop, reparatie en installatie van pc’s
Heeft u een probleem met uw computer? Geeft de computer een vreemde foutmelding of start hij helemaal niet meer op? Heeft u een virus op uw computer? Is uw pc na verloop van tijd gewoon erg traag geworden? Of wilt u misschien wel een draadloos netwerk installeren of andere randapparatuur? Ik kom bij u thuis en neem uw zorgen uit handen.

Diverse klussen in- en rond huis / bedrijf
Ook voor diverse klus- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij mij terecht. Denk aan grote en kleine reparatiewerkzaamheden in en rondom uw woning of bedrijf.

Bel voor meer informatie en/of het maken van afspraken met 0541-670861 of 06-21211188
www.han-goossen.nl 

Mijnzzp.nl