De Uitblinker

BedrijfDe Uitblinker
ProfielDeze pagina is 1374 keer bekeken.
AdresRozemarijnstraat 101
6543 TG Nijmegen

0650505892
ContactStuur De Uitblinker een bericht

De Uitblinker

Profielpagina

Avatar van De Uitblinker

Bedrijfsinformatie

Tijdens mijn opleiding tot diëtist ben ik als bijbaan in de schoonmaak gaan werken. Met deze opleiding ben ik op gegeven moment gestopt. Maar de schoonmaak beviel zodanig dat ik hier mee door ben gegaan. Na zo'n 5 jaar volledig in loondienst gewerkt te hebben, waarvan 2,5 jaar als glazenwasser, zocht ik meer uitdaging. Deze heb ik gevonden door voor mezelf te beginnen.

Naast uiteraard kwaliteit zijn voor mij communicatie en flexibiliteit kenmerkend voor mijn werken. Verder vind ik een professionele manier van werken, dus ook een nette presentatie, voorop staan. Voor eventuele vragen of een kennismakingsgesprek kunt u mij altijd bellen. Ik vind het dan ook geen probleem om vrijblijvend bij u langs te komen ivm specifiekere vragen omtrent de schoonmaak. Verder heb ik ook contact met andere schoonmaakbedrijven (in Nijmegen) dus bij eventuele klussen die mij te groot of specialistisch zijn kan ik u waarschijnlijk doorverwijzen. Verder staat een lange termijn relatie bij mij voorop. Deze waarborg ik door zo klantgericht mogelijk te werken.

Momenteel ligt mijn werkgebied voornamelijk rondom Nijmegen/Arnhem. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Wout van Sas

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van De UitblinkerAfbeelding van De UitblinkerAfbeelding van De Uitblinker

Contact

Stuur De Uitblinker een bericht

Mijnzzp.nl