De Ondernemers

BedrijfDe Ondernemers
ProfielDeze pagina is 1621 keer bekeken.
AdresZijpendaalseweg 47
6814 CC Arnhem

0263547888
ContactStuur De Ondernemers een bericht

De Ondernemers

Profielpagina

Avatar van De Ondernemers

Bedrijfsinformatie

Verzamelkantoor ‘de Ondernemers’ betekent voor ondernemers meer dan huren alleen. Onze klanten inspireren elkaar in het ondernemen, door het delen van ideeën en ambities. Het kantoor is een basis waar alle faciliteiten goed geregeld zijn, waar rust is om de aandacht volledig op de eigen business te kunnen richten. Het combineert de luxe van bij een bedrijf werken met het plezier van het eigen ondernemerschap. Naar behoefte kunnen de in het kantoor gevestigde ondernemers met elkaar sparren of gebruik maken van elkaars netwerk en kennis. Of gewoon tijdens een gezamenlijk lunch ervaringen uitwisselen of op een andere manier even ontspannen.

Vast adres maar geen vaste huurkosten
Voor ondernemers die nog geen kantoorruimte willen huren, maar wel van een aantal diensten gebruik willen maken is er bij ‘de Ondernemers’ een pakket beschikbaar waarmee u zich tegen een vaste vergoeding op professionele wijze kunt presenteren.
Het Corporate Identity Package (C.I.P.) geeft u het voordeel van een vast adres met een professionele uitstraling en ...
het gebruik van de diensten en netwerkfunctie van ‘de Ondernemers’. En dit zonder de vaste kosten van een kantoorruimte.
C.I.P. bevat de volgende diensten:
- Gebruik postadres;
- Doorsturen van uw post naar een adres van uw keuze
(portokosten worden apart doorbelast);
- Gebruik van adres ‘de Ondernemers’ voor inschrijving bij de KvK;
- Gebruik vergaderruimte tegen het interne huurderstarief;
- Telefoonservice, doorschakelen telefoon naar het secretariaat.
(C.I.P. extra)

Verzamelkantoor ‘de Ondernemers’ is gevestigd in een kantoorvilla aan de Zijpendaalseweg 47 in Arnhem. Een echte A-locatie nabij het centrum van Arnhem en direct gelegen aan het prachtige park Sonsbeek.

‘de Ondernemers’ verhuurt kleinschalige kantoorruimte met een
persoonlijke en toch zakelijke, professionele en representatieve uitstraling. Geheel voorzien van alle faciliteiten en extra services op maat. Zo kunnen onze klanten direct starten met waar zij goed in zijn: ondernemen!

 

Beroep(en)

Contact

Stuur De Ondernemers een bericht

Mijnzzp.nl