De Man Op Reis

BedrijfDe Man Op Reis
ProfielDeze pagina is 3964 keer bekeken.
AdresKloosterstraat 65
6824 RC Arnhem

0341-795003
ContactStuur De Man Op Reis een bericht
Extra informatieHet-Man-en-Mens-zijn

Het-Man-en-Mens-zijn

Deze pagina bevat extra informatie van De Man Op Reis.

Avatar van De Man Op Reis

De Man op Reis

Bijzondere groeps- & rondreizen

Vrienden

Vriendschappelijke groeps- en inspiratiereizen voor mannen waarbij tijd en afstand wordt genomen van de dagelijkse gewoontes om met behulp van wandeltochten, fysieke en mentale opdrachten, tot inspiratie en oplossingen te komen voor de "persoonlijke situaties".

Het Man en Mens-zijn

Niet ver van huis met toch het gevoel echt weg te zijn! Klinkt dat interessant? Dan willen we je binnenkort uitnodigen om met "de man op reis" mee te gaan. 
We praten hierbij over het man-zijn en ook mens-zijn in zijn vele facetten. Of je nu de rol hebt van vader of van zoon, van vrijgezel of echtgenoot, van ondernemer of manager, door het samen optrekken met andere mannen krijg je inzicht en wijsheid over je eigen levenspad.

Wandel in de natuur naar je natuur

Het doel van "De Man op Reis" is om goed in contact met jezelf en met je eigen innerlijk te komen. En door in de natuur te zijn krijg je een gevoel van rust, waarbij de dingen soms als puzzelstukjes in elkaar vallen. Misschien zul je ook nieuwe kanten van jezelf ontdekken en helderheid krijgen over de weg die je bewandelt.

Ga mee op reis!

Voel je je aangesproken en heb je interesse en/of weet je ook nog andere mannen die misschien mee willen?

Mijnzzp.nl