Clown Kiko

BedrijfClown Kiko
ProfielDeze pagina is 4204 keer bekeken.
Adresrivierstraat 41
6541VH Nijmegen

024-3733911
ContactStuur Clown Kiko een bericht
Extra informatiecircus-workshops

Clown Kiko

Profielpagina

Avatar van Clown Kiko

Bedrijfsinformatie

Clown Kiko vrolijkt ieder feestje op!! (optredens en workshops in heel Nederlnd, op uw locatie)
www.clownkiko.nl/
kiko@clownkiko.nl
024-3733911

Bijvoorbeeld als ballonnenclown, op een kinderfeestje (verjaardag), met een kindervoorstelling, jongleershow, straatheater, kindertheater, kinderboekenweek theater voorstelling of circus Workshops, tijdens de kindercarnaval of in het voorprogramma van Sinterklaas.
En denk ook aan gelegenheden als koninginnedag, 5 mei bevrijdingsdag, uw bedrijfsfeest, schoolfeest, open dag, festival, koopzondag, markt, buurtfeest, straatfeest, sinterklaas viering, kerst, pasen, kinderboekenweek, kamp, jubileum, bruiloft, juffendag of een andere viering of feestje.

Ballonnen clown Kiko
http:
www.clownkiko.nl/ballonnen.htm

Het lijkt gewoon een lange ballon maar, schijn bedriegt. Want in een handomdraai draait Kiko er een konijn van of een giraf, een bloem of een zwaard, een hartje, een stoere motor een vliegtuig een hoed of een lieveheersbeestje of een....

Het ballon modeleren is een heel geschikte activiteit op allerlij feesten en vieringen (buurtfeest, straatfeest, bruiloft, receptie, schoolfeest, bedrijfsfeest, kraamfeestjes / babbyborrel, jubileum, opening, kindercarnaval, familiedag) en bijvoorbeeld ook als publiekstrekker op markten, festivals en open dagen.

Voor kleinere feestjes met maar weinig kinderen en op rustige momenten kan Clown Kiko het ballon modeleren afwisselen met het laten zien van jongleer trucs.

Kindervoorstelling / kindertheater voorstelling / kiko's jongleeshow
http:www.clownkiko.nl/kikosjongleershow.htm

In de kindervoorstelling is Clown kiko niet alleen clown maar ook jongleur en kindergoochelaar. Er komen allemaal trucs voorbij zoals jongleren, diabolo, chinese borden draaien en kinder goochelen. Er is veel interactie met de kinderen in het publiek.

Carnaval met Clown Kiko
http:
www.clownkiko.nl/straatshow.html

Tijdens de carnavalviering kan Clown Kiko optreden als ballonnenclown tussen de kinderen of met een centrale kindervoorstelling. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. En vaak wordt er tijdens de carnaval ook gekozen voor een korte (15-20 minuten) centrale jongleershow gevolgd door ballon modeleren.

dit concept is ook goed geschikt op bijvoorbeeld straatfeesten en buurtfeesten (buiten)

Kinderfeestje (verjaardag) met Clown Kiko
http:www.clownkiko.nl/kinderfeestjes.htm

Speciaal voor kinderfeestjes (verjaardagen) tot 15 kinderen aan huis heeft Clown Kiko een speciaal programma met een speciaal prijsje (vanaf 100 euro excl. reiskosten). Dit programma past in iedere huiskamer en kan direct na aankomst van Clown Kiko starten (geen voorbereidingstijd).
" Clown Kiko houdt wel van een feestje! En vandaag is ze er speciaal voor jou!
Want wat is er nou leuker dan een echte Clown op je verjaardag?!?

Het programma van 1 uur speciaal voor kinderfeestjes (verjaardagen) bestaat uit een "huiskamer"voorstelling en ee ballon figuur voor alle kinderen. Het is mogelijk dit uittebereiden tot 1,5 of 2 uur met workshops.

Soortgelijke programma's voor andere gelegenheden of wat grotere groepen zijn ook mogelijk. Denk aan bijvoorbeeld een bruiloft of buurtfeest, de peuterspeelzaal of in de klas op school, een bedrijfsfeestje of het kinderdagverblijf of uw familiedag.)
Neem gerust contact op over de mogelijkheden en de prijs.
De totaal prijs is afhankelijk van meerdere factoren zoals: het aantal kinderen/deelnemers (bij benadering), de soort activiteit, de tijdsduur en de locatie (ivm reiskosten vanaf Nijmegen).

Sinterklaas Voorstelling
http:
www.clownkiko.nl/sinterklaas.html

Voorstelling met een verhaal in het sinterklaas thema vol met jongleren, goochelen en andere trucs voor in het voorprogramma van Sinterklaas. (of als op zichzelfstaande voorstelling tijdens uw Sinterklaas viering).

Deze voorstelling is gericht op alle kinderen die ook in Sinterklaas geloven!
De voorstelling duurt ongeveer 40-45 minuten.
Bij kleine groepen kan dit worden aangevuld tot een uur met ballon modeleren.

Circus Workshops / workshop jongleren / diabolo workshop / workshop ballon modeleren
http:www.clownkiko.nl/workshops.htm

Op zoek naar een leuke workshop voor uw feest, familiedag, straatfeest, buurtfeest, persoonneelsfeest of groepsuitje of een leuke aanvulling op uw teambuildingsprogramma ?
Circus Kiko kan jongleer en circus workshops verzorgen voor kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en gemengde groepen, in de volgende onderdelen: jongleren met ballen, ringen en kegels, diabolo, devilsticks, chinese borden draaien, eenwieleren, koorddansen en acrobatiek. Je kunt daarbij specefiek voor 1 of meer odnerdelen gaan of voor een orienterende kennismaking met van alles.
Ook is een workshop ballon modeleren (ballon figuren vouwen) mogelijk (vanaf een jaar of 10).
En tenslotte behoort ook een workshop clownerie/ clownesk theater tot de mogelijkheden

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Clown KikoAfbeelding van Clown KikoAfbeelding van Clown Kiko

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Clown Kiko een bericht

Mijnzzp.nl