Budgetstyling

BedrijfBudgetstyling
ProfielDeze pagina is 3132 keer bekeken.
Adreshertogstraat 12
1312ak almere
ContactStuur Budgetstyling een bericht

Budgetstyling

Profielpagina

Budgetstyling

Bedrijfsinformatie

Budget Styling verzorgt persoonlijk interieuradvies en sfeervolle interieurstyling. Bij Budget Styling kunt u terecht voor een interieurontwerp, interieurstyling of begeleiding bij de inrichting van uw woning of bedrijfsruimte. Uw woonwensen worden vertaald in creatieve en praktische oplossingen. Of het nu gaat om een complete metamorfose of een idee over kleurgebruik: u ontvangt een persoonlijk interieuradvies die bij uw budget past.

Werkwijze
Een goed advies komt voort uit een goed gesprek. Waar heeft U een stylist voor nodig? Gaat U verhuizen, van een grote naar een kleine woning of andersom, U wilt een woning verkopen, geen tijd voor de inrichting van de babykamer of is het tijd voor wat anders?

In het vrijblijvende kennismaking gesprek bij U thuis of op uw bedrijfslocatie kunnen we bepalen wat Uw wensen zijn en hoe we die kunnen verwezenlijken. Ik zal U in een gesprek aan de hand van foto’s , kleurstalen en schetsen een indruk geven van de mogelijkheden. In een tweede gesprek kunt U met mij samen het advies doornemen. Geen lange rapporten en ingewikkelde tekeningen maar een helder advies! We kunnen direct aan de slag.

Direct aan de slag! (mondeling advies)
Direct de handen uit de mouwen! Aan de slag! Tijdens deze afspraak, ook wel eerste hulp bij styling, krijgt u stylingtips en adviezen waar u direct het resultaat van ziet!

Kleur en/of styling advies
Tijdens deze afspraak krijgt u stylingtips en adviezen waar u direct resultaat van zal zien. Aan de slag met Uw huidige inrichting. Samen nadenken over verandering van inrichting, stijl en/of kleur. U kunt ook samen met mij inkopen doen voor Uw nieuwe inrichting.

Totaal advies thuis of bedrijf
Een totaaladvies is een volledig advies voor de door U in te richten en/of te stylen ruimte(s). Er zal een kleur en/of stylingplan opgezet worden. Dit advies is inclusief een volledig uitgewerkt kleur en interieurplan met kleurwaaier. Het totaal advies zal in een volgend gesprek besproken worden. Afhankelijk van U wensen en budget maken we een afspraak over de kosten van dit advies.

Beroep(en)

Contact

Stuur Budgetstyling een bericht

Mijnzzp.nl