Briljant

BedrijfBriljant
ProfielDeze pagina is 2820 keer bekeken.
AdresHorst 2664
8225 PB Lelystad

0641786662
ContactStuur Briljant een bericht

Briljant

Profielpagina

Avatar van Briljant

Bedrijfsinformatie

Ik ben een SharePoint Business Analist en ik heb zeer veel belangstelling voor werkzaamheden op SharePoint gebied.

Ik denk, dat ik klanten, die SharePoint willen gebruiken om hun Portal-, Business Intelligence-, CRM-, Collaboration en Web/Enterprise 2.0 aspiraties een platform te geven en kracht bij te zetten goed van dienst kan zijn en kan adviseren en dat ik een SharePoint-project bij zo'n klant goed op gang kan brengen d.w.z. in versnelling kan brengen. 

Ik ben thuis op de platforms WSS 3.0/SPS 2003/MOSS 2007/SharePoint Foundation/SharePoint 2010. Ik ken de SharePoint-applicatie inhoudelijk zeer goed. In het bijzonder projecten over de integratie van de kennis-, klantrelatie- en accountmanagement op het SharePoint-platform hebben mijn interesse. Ik gedraag me als een voortrekker in zulke projecten. Vooral adviesgroepen en –bureaus, maar ook andere organisties die werk willen maken van web 2.0 instrumenten, zie ik als mogelijke klanten.
 
Met aanpassingen in de browser en in SharePoint Designer kan ik een standaard SharePoint platform al zeer geschikt maken voor de behoeften van de klant. Je zou me ook kennismakelaar en designer/engineer kunnen noemen.
 
Specificeren en communiceren naar ontwikkelaars van extra wensen vind ik belangrijk en is goed ontwikkeld. Ik gedraag me dan meer als een inkoper en onderhandelaar.
 
Ik hoop dat bovengenoemde competenties aanleiding zijn voor een kennismakingsgesprek.

Beroep(en)

Contact

Stuur Briljant een bericht

Mijnzzp.nl