Bouw & Adviesbureau Hengeveld

BedrijfBouw & Adviesbureau Hengeveld
ProfielDeze pagina is 2019 keer bekeken.
AdresW M Dudokstraat 45
1333 LS Almere

+31646143526
ContactStuur Bouw & Adviesbureau Hengeveld een bericht
Extra informatiehttp---www-bouw-adviesbureau-hengeveld-nl-

Bedrijfsinformatie

Bouw & Adviesbureau Hengeveld is een bouwkundig adviesbureau dat zich zowel op de particuliere als de zakelijke markt richt. Het bedrijfsprofiel omvat voornamelijk het adviseren, uitwerken en uitvoeren en daarna begeleiden van bouwprojecten. Hierbij kunt u vooral denken aan verbouw, aan- of uitbouw, herinrichting, dakkapellen, carports, complete badkamer renovaties of keuken renovatie hiervoor kan ik u ook meenemen naar een prachtige showroom, gevelwijzigingen en nieuwbouw maar ook renovatie - grootschalig onderhoud. U kunt het zo gek niet bedenken wij kunnen het voor u doen. 

Tevens kan ik voor u de goedkeuring van uw voolopig verkregen energielabel van uw woning verzorgen. Dit is namelijk verplicht vanaf 1-01-2015 als je je huis verkoopt, dan moet je aan de koper laten zien welk energielabel je woning heeft. Doe je dat niet, dan kun je een boete krijgen die kan oplopen tot 400 euro.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Bouw & Adviesbureau HengeveldAfbeelding van Bouw & Adviesbureau HengeveldAfbeelding van Bouw & Adviesbureau Hengeveld

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Bouw & Adviesbureau Hengeveld een bericht

Mijnzzp.nl