Aqua Multi Cleaning BV

BedrijfAqua Multi Cleaning BV
ProfielDeze pagina is 3370 keer bekeken.
AdresL.J.Costerstraat 25
5916PR Venlo

077-3526992
ContactStuur Aqua Multi Cleaning BV een bericht

Bedrijfsinformatie

Aqua Master Cleaning


Zó schoon kan het zijn!

U wilt werken in een schone en verzorgde omgeving. Aqua Master Cleaning zorgt daarvoor. Met korte communicatielijnen, gegarandeerde continuïteit en optimale kwaliteit. Geheel volgens uw eisen en wensen. Want daar gaat het om: u moet tevreden zijn. Voor minder doen we het niet. 

Visie

Aqua Master Cleaning stelt alles in het werk om haar visie te realiseren. Dus investeert Aqua Master Cleaning in eigen mensen bij de opdrachtgevers, want opleiding en coaching dragen bij tot optimale prestaties.
Aqua Master Cleaning neemt zich de tijd te luisteren wat de opdrachtgevers bezighoudt, waardoor zij in staat is de opdrachtgevers beter van dienst te zijn. Flexibiliteit en korte communicatielijnen zorgen voor een optimale prestatie en de waarborg voor kwaliteit. Centraal staat hier dat het werkproces zich mee ontwikkelt en er een juiste balans is tussen persoonlijke aandacht en het werken volgens procedures.

Ondernemingsdoelstelling

    • Aqua Master Cleaning werkt aan de relaties met de opdrachtgevers en het eigen personeel, die waarde toekennen aan de beleving van de woon- of werkomgeving.
    • Aqua Master Cleaning bouwt intern aan een team van ondernemende opdrachtgevers. Zij geven invulling aan het begrip klanten partners.
    • Aqua Master Cleaning streeft naar een natuurlijke balans tussen de belangen van haar klanten en de medewerkers

Contact

Wij houden onze communicatielijnen graag zo kort mogelijk. U heeft direct contact met de juiste persoon. Dat werkt het prettigst, zowel voor ons als voor u.

Aqua Master Cleaning
Nieuw Goltenweg 24
5916 NT Venlo

KvK: 120.482.45
Tel.: (077) 352 69 92
Fax: (077) 352 50 01

amcvenlo@home.nl
www.amcvenlo.nl

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Aqua Multi Cleaning BVAfbeelding van Aqua Multi Cleaning BVAfbeelding van Aqua Multi Cleaning BV

Contact

Stuur Aqua Multi Cleaning BV een bericht

Mijnzzp.nl