Animal Care Almere

BedrijfAnimal Care Almere
ProfielDeze pagina is 1646 keer bekeken.
AdresJan Steenstaat 13
1318jn Almere

0624278890
ContactStuur Animal Care Almere een bericht

Animal Care Almere

Profielpagina

Avatar van Animal Care Almere

Bedrijfsinformatie

 

Welkom op de site van Animal Care Almere. Op deze pagina vindt u alle informatie over onze werkwijze. Zoals de naam al zegt; dierverzorging in de breedste zin van het woord. Wij bieden o.a. Hondenuitlaatservice/ Konijnenpension/ Dierverzorging aan huis en nog veel meer. 

 

Wij zijn gevestigd in Almere en verzorgen opvoedbegeleiding voor honden en bieden dierverzorgende service aan. Meer hierover kunt u vinden bij diensten  

 

Zo bieden wij opvang voor uw knaagdier (konijn,cavia) tijdens uw vakantie en logeren ze in een ruime knaagdierflat waar continue toezicht op is. Ook aan huis uw dier verzorgen evenals medicatie toedienen is een mogelijkheid.  

Wij zijn een erkende hondenuitlaatservice, veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop. Onze roedel is nooit groter dan 5 honden.

 

 

Ook voor kynologische opvoedbegeleiding kunt u bij ons terecht, let wel, Animal Care is geen gedragstherapeut!

Wist u dat het dit jaar ook verplicht wordt gesteld om uw hond te voorzien van een geregistreerde chip? Ook voor deze service kunt u bij Animal Care Almere terecht!

 

                                                                                            

Kijkt u rustig even rond op onze site en mocht er toch nog iets niet helemaal duidelijk zijn, neem dan gerust contact met ons op 0624278890, of via het reserveringsformulier. Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken van 9.00u tot 20.00u, met uitzondering van zaterdag en zondag.

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Animal Care Almere

Contact

Stuur Animal Care Almere een bericht

Mijnzzp.nl