Anawenta Juridisch advies Mediation

BedrijfAnawenta Juridisch advies Mediation
ProfielDeze pagina is 413 keer bekeken.
AdresRekhemseweg 49
7004HA Doetinchem

0314325804
ContactStuur Anawenta Juridisch advies Mediation een bericht
Extra informatiehttps---business-google-com-u-1-site-l-15065096380684420510

Bedrijfsinformatie

Anawenta is een adviespraktijk voor juridisch advies en mediation. De naam ‘AnaWenta' is de Arabische vertaling van 'jij en ik'. En die naam past heel goed bij onze adviespraktijk. Wij zijn op 31 maart 2012 gestart vanuit ons woonhuis met praktijk in Doetinchem. Onze wortels liggen in de juridische advisering en dienstverlening.  

Anawenta is als juridisch adviseur en mediator het aanspreekpunt voor mediation, partijbegeleiding en juridisch advies voor zowel particulieren als overheden. Wij  hebben een jarenlange ervaring op juridisch gebied -met name op de gebieden van bestuursrecht, privaatrecht en vastgoedrecht- en hebben ons verder gespecialiseerd in het privaatrecht en contractenrecht. In interim-opdrachten door heel Nederland hebben we voor verschillende (gemeentelijke) opdrachtgevers gewerkt als juridisch adviseur. We hebben veel ervaring met het opstellen en beoordelen van contracten en de uitleg van juridische procedures naar niet-juristen. 

Wij onderscheiden ons door onze hoge mate van betrokkenheid bij onze cliënten en onze pragmatische, praktische en deskundige advisering. Onze communicatie vaardigheden blijken vooral uit het op gang houden van de communicatie tussen de betrokken partijen, waar het begrip voor elkaar voor ons  de boventoon voert om te kunnen komen tot een “win-win situatie”. Een goede communicatie onderling bevordert immers de samenwerking en het resultaat. Duidelijk maken wat het belang is van bepaalde beslissingen of standpunten neemt veel weerstand weg. Daarnaast hebben we een lange staat van dienst als onderhandelaar namens partijen. Wij zijn gespecialiseerd als conflictbemiddelaar. Anawenta is gecertificeerd ADR register-mediator en lid van de VMO (Vereniging Mediators bij de Overheid). Anawenta heeft, tenslotte, ruime ervaring in partijbegeleiding en het vertegenwoordigen van partijen bij bezwaar- en beroepscommissies, bij procedures bij de Kantonrechtbank, bij de Bestuursrechter en bij de (Nationale) Ombudsman.

Als mediator zijn wij gespecialiseerd in conflicten met de overheid (overheidsbemiddeling), echtscheidingsmediation (waarbij ook het opstellen van omgangsregelingen) buurtbemiddeling en daarnaast in conflicten binnen de zorg.  Wij zijn ADR register-mediator. Dat is een kwaliteitsregister, waarbij kwaliteit en opleiding worden gegarandeerd. Bij eventuele geschillen over onze werkzaamheden als mediator kunt u een beroep doen op een gewaarmerkte onafhankelijke klachtenregeling.

Het eerder genoemde ‘jij en ik’ is gericht op onze werkwijze. U staat daarin centraal. Voor uw vraag of probleem zoeken we met u die oplossing, waar u zich goed bij voelt. Die juridisch haalbaar en werkbaar is. Geen vooraf vastgestelde trajecten of modellen: laagdrempelig, betrokken, maatwerk, op u gericht. Waarmee u op een goede manier verder kunt. Meer weten? Laten we eens kennis maken! Dat kan na een (telefonische) afspraak. Of via e-mail: anawenta.vof@gmail.com

 

© Anawenta 2019

Beroep(en)

  • Jurist (Meer dan vijf jaar ervaring)
  • Mediator (Meer dan vijf jaar ervaring)

Foto(s)

Afbeelding van Anawenta Juridisch advies  Mediation

Contact

Stuur Anawenta Juridisch advies Mediation een bericht

Mijnzzp.nl