Amsterdam Quality Bookings

BedrijfAmsterdam Quality Bookings
ProfielDeze pagina is 4237 keer bekeken.
AdresDamrak 70 2.62
1012 LM Amsterdam

020-8200015
ContactStuur Amsterdam Quality Bookings een bericht

Bedrijfsinformatie

Amsterdam Quality Bookings (www.amsterdamqualitybookings.nl) is een onafhankelijk boekingskantoor dat organisaties en bedrijfven helpt met heb boeken en organiseren van alles wat zij 'buiten de deur' willen organiseren. Hierbij kunt u denken aan personeelsuitjes, hotelkamers, vliegtickets, congressen, trainingslocaties, vergaderlocaties, catering enz.

Ook is Amsterdam Quality een congresbureau. Voor organisatoren van congressen regelen zij alles persoonlijk van A tot Z zodat de organisator van het congres zich kan richten op de inhoud van het congres.

Als DMC (destination management company) assisteren zij buitenlandse opdrachtgevers die met name Amsterdam aantrekkelijk vinden voor hun meeting, congres of evenement . Als echt Amsterdam specialisten zorgt Amsterdam Quality Bookings ervaar dat een compleet programma wordt aangeboden inclusief, hotel, vergaderruimte, avondprogramma en zelfs partnerprogramma's.

Alle bovenstaande services zijn geheel kosteloos en vrijblijvend. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte met meerdere opties. Interesse? Stuur dan nu uw aanvraag per mail naar toe info@amsterdamqualitybookings.nl of  neem contact op via telefoonnummer 020-8200015.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Amsterdam Quality Bookings

Contact

Stuur Amsterdam Quality Bookings een bericht

Mijnzzp.nl