Advies buro gj de vries

BedrijfAdvies buro gj de vries
ProfielDeze pagina is 4989 keer bekeken.
Adresde grutto 16
7609da Almelo

06-52549252
ContactStuur Advies buro gj de vries een bericht
Extra informatieEVC

EVC

Deze pagina bevat extra informatie van Advies buro gj de vries.

Wij zijn licentiehouder voor het EVC.Dat houd in dat wij in samenwerking met een aanbieder van EVC zelf het EVC traject met u door mogen nemen op het gebied van heftruck en reachtruck.

hieronder een korte beschrijveing wat het EVC voor u kan betekenen

Wat is EVC?

Met EVC beoordelen we wat iemand allemaal kan en weet. Letterlijk betekent EVC het Erkennen van reeds Verworven Competenties. Dit leggen we vast in het ErVaringsCertificaat. Met dit certificaat kan iemand een studie verkorten, zijn kans op een baan vergroten of een diploma of certificaat behalen. Tijdens het EVC laat een deelnemer aan een assessor zien dat hij alle kennis en vaardigheden in huis heeft die van een vorkhef- en/of reachtruckbestuurder worden gevraagd. De assessor legt dit vast in een document (het Ervaringscertificaat). Dit ErVaringsCertificaat kan de deelnemer bij een opleider laten omzetten (verzilveren) naar een veiligheidscertificaat.

Methode van onderzoek

De deelnemer laat zien wat hij weet door het maken van een kennistoets. Uit de theoretische toets, ook wel proeve van bekwaamheid genoemd, blijkt wat de deelnemer kan. De assessor beoordeelt deze beide onderdelen.

Procedure

De EVC-procedure ziet er voor de deelnemer als volgt uit:

Introductie EVC en inschatten slagingskans

Beoordeling kennis en kunde

Resultaten vastleggen in ErVaringsCertificaat

Bij voldoende resultaat kan de deelnemer een heftruck of reachtruck certificaat aanvragen bij de verzilveraar.

Aantrekkelijk voor uw klanten.

Het EVC is voor uw klant kostenneutraal. Indien de werkgever namelijk investeert in het EVC kan hij in dezelfde maand of de maand daarna een bedrag van € 334,- op de loonbelasting verrekenen via de Wet Vermindering Afdracht (WVA). InScala levert een document waarin deze procedure voor de werkgever stapsgewijs staat beschreven. Deze regeling geldt steeds voor 1 jaar en kan per persoon één keer per jaar worden toegepast. Meer informatie vindt u op de site van de belastingdienst bij "Afdrachtvermindering onderwijs".

Erkend aanbieder

Het belastingvoordeel geldt alleen wanneer het EVC is uitgevoerd en het ErVaringsCertificaat wordt uitgegeven door een erkend EVC-aanbieder. Erkende EVC-aanbieders zijn terug te vinden in het register op de site van Kenniscentrum EVC (

www.kenniscentrumevc.nl).

InScala

In dit geval is InScala verantwoordelijk voor de uitvoering van de EVC-trajecten en de uitgave van de ErVaringsCertificaten. InScala is erkend EVC-aanbieder. Zij zorgt voor de juiste vastlegging en zij zorgt ervoor dat alle betrokkenen werken volgens de gestelde eisen. InScala heeft nauw contact met de licentiehouder, beoordeelt jaarlijks de kwaliteit van de betrokkenen en verlengt op grond daarvan de samenwerking.

 

 

Mijnzzp.nl