ABT Leadgeneratie

BedrijfABT Leadgeneratie
ProfielDeze pagina is 7526 keer bekeken.
AdresKeizersgracht 467
1017DK Amsterdam

020-7508585
ContactStuur ABT Leadgeneratie een bericht
Extra informatieCallcenter-Vacatures

Callcenter-Vacatures

Deze pagina bevat extra informatie van ABT Leadgeneratie.

Avatar van ABT Leadgeneratie

B2B telemarketeers gezocht (Amsterdam)!

Bij AbT word je als outbound telemarketing-agent getraind en geskilled in de psychologie van gesprekstechnieken en luistervaardigheden. Wordt een supercommunicator en verdien een prima salaris!

Door het voeren van prettige uitgaande telefoongesprekken brengen wij kwalitatieve bezoekafspraken tot stand bij prospects. Het gaat om verkoopafspraken voor de accountmanagers van o.a. de grote telecommunicatie- en internetbedrijven, incassobureau's, werving- & selectiebureau's, CRM- en ERP-oplossingen, detacheringsbedrijven, subsidieadviesbureau's en financiële dienstverleners. In de gesprekken inventariseren wij tevens diverse gegevens die wij verwerken in de computer.

De werktijden liggen tussen 09:00 en 17:00 uur en zijn flexibel in te plannen. Je kan starten om 9:00 of 13:00 uur. Je verloning vindt wekelijks plaats.

Wat wij vragen

Gezien onze business to business activiteiten is deze baan dan ook prima geschikt voor intelligente studenten, leuke moeders, ex-ondernemers, slimme huisvaders en enthousiaste 50-plussers!

Voor onze teleconsultants is alles tot in de puntjes geregeld. Een mooie werkplek, uitgebreide trainingen en een uitstekend startsalaris en doorgroeimogelijkheden.

Wij vragen:
- Uitstekend Nederlands in woord en foutloos in geschrift
- Enthousiasme & Leergierigheid
- Commerciële instelling en het liefst telemarketing ervaring
- Een beschikbaarheid van minimaal 20 uur per week
- Positieve instelling en goede telefoonstem

Ben jij enthousiast, commercieel en communicatief sterk over de telefoon? Zoek je een leuke uitdagende baan, met leuke collega's, die goed betaald?
Dan geven wij je de training om één van onze special callcenter agents te worden.

Bel ons voor meer informatie op 020-7508585 begin_of_the_skype_highlighting              020-7508585      end_of_the_skype_highlighting of stuur een email naar personeel@abt.nl

Mijnzzp.nl