Team Mijnzzp

donderdag 10 november om 0:00

Meer informatie over Digital Workspace Event.
Meer info

Wat gaat er gebeuren?

  • donderdag 10 november om 0:00
  • Digital Workspace Event

HET EVENT OVER Employee experience, technology & platforms en strategy & performance

Tijdens de 5e editie van deze jaarlijkse conferentie ligt de focus op slimmer werken op intranetten en hybride werkplekken. Leer van 15+ vakexperts en laat je inspireren!

Hoor ook meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving en hoe technologie een nieuwe cultuur kan faciliteren waarbij de mens centraal staat. 

Employee experience, technology & platforms en strategy & performance

De werkvloer van nu is hybride en draait om werkgeluk en eigen verantwoordelijkheid. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om hierin onderscheidend te zijn. Hoe creëer je de juiste, digitale omstandigheden voor de beste employee (en team) experience? Eentje waarin mensen super vitaal en gemotiveerd kunnen werken, en de regie hebben over hun eigen ontwikkeling.

Tijdens de 5e editie van deze jaarlijkse conferentie ligt de focus op het nieuwe werken en samenwerken. Met volop aandacht voor technologie en HR als facilitator van een nieuwe werkcultuur, waarin de mens centraal staat. Leer van de cases en ervaringen van organisaties die je voorgingen en hoor meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving.

Ontdek ook met welke communicatie- en samenwerkingsplatformen je het beste aan de slag kunt en hoe je de medewerker niet alleen centraal stelt, maar ook in staat stelt om het digitale landschap maximaal te benutten. Op donderdag 10 november 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

Branches

Deze activiteit is geplaatst in de volgende branches.

Mijnzzp.nl