Team Mijnzzp

dinsdag 4 oktober tot en met zondag 9 oktober

Meer informatie over Wonen en design beurs.
Meer info

Wat gaat er gebeuren?

  • dinsdag 4 oktober tot en met zondag 9 oktober
  • Wonen en design beurs

In oktober gaat het weer gebeuren! De vt wonen&design beurs heet je van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober van harte welkom. En … groot nieuws. Wij ontvangen je op ons nieuwe adres; EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen. Ben jij bij onze housewarming? Dat zou geweldig zijn.

De ongeveer 200 woonmerken tonen jou hun nieuwste collecties, woonnieuws, de handigste tips voor je verbouwing en natuurlijk de nieuwste woontrends. Je gaat veel bekende woonbedrijven zien, maar ook verrast worden door heel veel leuke nieuwe ondernemingen en woonproducten. Laat je ook verwonderen door de mooiste woonmagazines van Nederland; vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. Wij hebben de plannen van de redacties gezien en stuk voor stuk beloven zij super mooie trendhuizen te bouwen om jou te inspireren.

Ook leuk, wij vieren ons dertig jarig bestaan. Ja, je leest het goed. Al 30 jaar voorzien wij de Nederlandse woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met jou en alle aanwezige deelnemende woonbedrijven maken wij er dit jaar een extra groot feest van.

Branches

Deze activiteit is geplaatst in de volgende branches.

Mijnzzp.nl