Avatar van Team Mijnzzp

Betreft: ZZP-er opdrachtgeving

Geachte mevrouw/meneer,

Naar aanleiding van mijn interesse in de verzorgingsbranche geef ik van mijn belangstelling blijk om als ZZP-er u mijn dienst aan te bieden.

Deze functie trekt mij aan, omdat ik het leuk vind om met mensen te werken en een steentje bij te dragen in de verzorging.

Ik ben flexibel en fulltime inzetbaar.

De voordelen van mijn dienstverlening op een rijtje:

  • Ik werk met een afgesproken tarief, bovendien zit u nergens aan vast.
  • Flexibele inzetbaarheid.
  • Een ZZP-er werkt en verdient naar prestaties, daarom zal ik mijn uiterst best doen goed te presteren.
  • Minder managementaandacht; een ZZP-er is een zelfstandig ondernemer en zal veel zelf regelen en dit zo correct mogelijk, zoals bijvoorbeeld vervanging bij ziekte. Dit geeft u een bepaalde zekerheid en u heeft hier geen omkijken meer naar.

Zoals u kunt lezen in het bijgevoegde curriculum vitae heb ik verscheidene stages gelopen en gewerkt bij verschillende verpleeghuizen en zorgcentra. Ik denk dat ik door de ervaringen en door mijn opleiding goed geschikt ben voor deze functie.

Ook door mijn aard denk ik geschikt te zijn voor desbetreffende functie. Ik ben gemakkelijk in omgang, kan zowel zelfstandig als in een teamverband goed functioneren, ben leergierig en heb een gezonde dosis humor.

Zoals hiervoor omschreven meen ik een goede, geschikte kandidaat te zijn die de desbetreffende functie uitstekend kan vervullen.

Hoogachtend,

Ouarda Tanouti

+ Foto's

Foto 1

Uw afbeelding

Reageren

U kunt op deze advertentie reageren. Wij sturen uw reactie door naar de aanvrager.