Avatar van Eigen Huis Hongarije

Uw vakantie- en vastgoed adviseur en makelaar in Hongarije

Prijs: € 1

Plannen voor emigratie naar het buitenland? Spanje, Duitsland, Italië, Portugal of Zweden... Al eens gedacht aan Hongarije. Hongarije, en met name Zuidwest Hongarije is een goedkoop en veelzijdig woon- en vakantieland. Behalve de vriendelijke en behulpzame bevolking, het mediterrane klimaat, de korte winters, en de rust en de ruimte, is alles nog goed betaalbaar. Met uw Nederlandse pensioen of uitkering leeft u in Hongarije als een rijk man.

Heeft u nog nooit aan Hongarije gedacht en bent u serieus op zoek naar een ideaal vakantie- en woonland? Neem eens een kijkje op onze website www.eigenhuishongarije.nl

Ons adviesbureau is gevestigd in een Hongaars advocatenkantoor in Zuidwest Hongarije. Dus ook voor juridisch advies kunt u goed en voordelig bij ons terecht. Onze Nederlandstalige en Engelstalige medewerkers staan graag voor u klaar.

Eigen Huis Hongarije heet u van harte welkom in Zuidwest Hongarije!

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl