Collier met horloge

Prijs: € 1400

Wit zoetwaterparelsnoer van circa 90 centimeter hangend aan een 14 karaats geelgouden oude horlogeketting slot. Dit snoer is apart zonder het hanghorloge zoals afgebeeld verkoopbaar voor de prijs van € 650,--

Aan dit snoer hebben wij een antieke 14 karaats dames zakhorloge gehangen dat gemaakt is in de 19de eeuw. Het horloge is aan de achterkant geëmailleerd geweest, echter dit is er bijna helemaal afgesleten. Het horloge loopt NIET, wij verkopen het als hanger, een stukje nostalgie uit de oude tijd omdat het horloge erg mooi en decoratief is. De prijs van deze antieke hanger is € 750,-- De diameter van deze antieke horlogehanger is circa 27 mm.

Echter voor de betere hobbyist is dit horloge misschien nog wel te repareren, alle originele onderdelen zitten er nog in, waarschijnlijk heeft deze hanger alleen onderhoud nodig.

www.tgildehuys.nl

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl