Service en onderhoudsmonteur gezocht

Advertentie Categorie Diensten - Branche Installatietechniek

Avatar van een anonieme gebruiker

Service en onderhoudsmonteur gezocht

Bedrijfsomschrijving

Muller Installatieburo is ruim 40 jaar geleden klein begonnen. Oprichter Henk Muller startte de onderneming in 1974, kort na de eerste oliecrisis. Door de jaren heen heeft men de focus altijd gelegd op vernieuwing en energiebesparing. Eerst de overgang van olie naar gasinstallaties en tegenwoordig, met Jos aan het roer, van gas naar duurzame energiesystemen.

Allround medewerker Service en Onderhoud

Wij zoeken een zelfstandig werkende service monteur met ervaring op woning- en utiliteitsbouw. Uren of dagen in overleg.

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en uitdagend in vinden plaats in de kop van Noord-Holland (regio Castricum-Alkmaar- Schagen- Hoorn). Betreft cv ketels, luchtbehandeling apparatuur, airconditioning & klimaatkoeling, meet-en regeltechniek.

Werkzaamheden als allround medewerker

Service en onderhoud plegen aan alle voorkomende klimaatinstallaties in woningen en bedrijfsgebouwen. Storingen verhelpen aan bovengenoemde klimaat technische componenten + bijbehorende appendages. Montage werkzaamheden in teamverband (bijspringen in de montage ploeg)

Functie-eisen

MBO werk- en denk niveau / MTS- WTB of gelijkwaardig (branche) opleiding niveau.

Ervaring met klimaat-technische onderhoudswerkzaamheden.

Rijbewijs B(E). Woonachtig in de regio.

Competenties

Zelfstandig en flexibel inzetbaar / Gemotiveerd / Klantvriendelijk en communicatief / Kunnen werken in teamverband

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl