NanoProfs Holland

Uw vieze romp weer laten uitblinken dat wilt u toch ook?!

Prijs: € 35

Voorbewerking is zeer essentieel voor een goed eindresultaat. Het voorbewerken kan bestaan uit het eenvoudig ontvetten van de te behandelen oppervlak tot het vooraf polijsten ervan, zo ook zand/droog stralen behoort tot de voorbewerking. Naast het adviseren over onze duurzame maar vooral biologische BIOnano coatings en de verkoop van het ''op de HISWA© product van het jaar 2018-2019 winnende'' Finsulate antifouling-Wrap® zijn we hoofdzakelijk een coating/wrapping applicatiebedrijf die BIOnano coatings en BIOantifouling-wrapping op aanvraag aanbrengt. Wij nemen het hele proces van voorbewerking, aanbrengen van de coating/wrap en controle op ons. Het hele project wordt dan door onze specialisten uitgevoerd.

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl