Individuele hondentrainingen € 215

Advertentie Categorie Diensten - Branche Dieren - Beroep Dierentrainer

Avatar van Speelsehond

Individuele hondentrainingen

Prijs: € 215

Veel mensen vinden dat je met je hond een groepstraining hoort te volgen. Maar is het echt zinvol om in een groep te trainen? Dat is eigenlijk de vraag die je jezelf moet stellen, wat heb ik en mijn hond allemaal geleerd in een cursus van 10 lessen? En geef dan eerlijk antwoord op deze vraag.
Want voor de ene hond wel werkt hoeft voor een andere hond niet te werken. Voor de ene hond maakt het niet uit dat hij/zij in een groep traint terwijl een andere hond daar wel moeite mee heeft. Dit omdat de hond te veel prikkels binnen krijgt, te snel is afgeleid door wat er om hen heen gebeurt, Kan je hond wel met de andere honden overweg in de groep, Hoe reageer je als eigenaar als er een hondenras in de groep is waar je niet van bent gecharmeerd? Hoe gaat een hondenschool met het gedrag van je hond om ? wordt er daar wel wat aangedaan of niet? Hoe zit het als je een keer niet kan? Wat gebeurt er als er een les uitvalt ? wordt die ingehaald of niet. Wordt er ook op de gezondheid van je hond gelet? Hoe gaan ze om met hoog risico honden? Hoe worden de lessen gegeven? Welke methode wordt er gebruikt? Krijg je ook advies bij de opvoeding? Dit zijn veel voorkomende vragen waar je je tegen aan kan lopen bij een groepstraining.
Dit zijn veel voorkomende vragen en daarom wordt er bij Speelsehond individuele trainingen gegeven. De trainingen worden gegeven in Lisse waar we gebruik mogen maken van het terrein van de Lissensche IJsclub. Bij Speelsehond kunnen eventueel u partner en kinderen mee trainen, dit omdat het kan. Nieuwsgierig geworden naar de lessen van Speelsehond neem dan contact op en vraag een vrijblijvend intake gesprek aan.

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl