Avatar van Birdie Design

Logo & huisstijl ontwerp | Grafisch vormgeving | Webdesign

Prijs: € 549

Ben jij op zoek naar een grafisch vormgever? Birdie Design ontwerpt logo’s en huisstijlen, promotiemateriaal zoals flyers, posters en advertenties, ontwikkelt websites en verzorgt ook het onderhoud voor jouw website.

Onder het motto van less is more werkt Birdie Design met je samen om tot een ijzersterk concept en ontwerp te komen. Bij een goed ontwerp is het niet de vraag wat je er allemaal bij kunt doen, welke tierelantijntjes je kunt toevoegen, maar juist wat je nog kunt weglaten. Birdie design maakt strakke, moderne en simpele ontwerpen die de tand des tijds zullen weerstaan. Met een oog op de huidige trends, maar altijd met de toekomst in het vizier.

Logo ontwerp, huisstijlontwikkeling en grafisch vormgeving
Je logo is vaak de eerste indruk die je klant krijgt van je bedrijf. Een sterk logo ontwerp is dus onmisbaar, maar is nog maar slechts het begin van je identiteit. Bij het huisstijl ontwerp is het van belang dat in alle uitingen een herkenbare stijl terug te vinden is. De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en een visitekaartje, maar natuurlijk kan een huisstijl nog veel meer bevatten. Denk aan banners, zeildoeken, visuals voor social media, enzovoort.

Website design 
Vaak is je website meestal het eerste contactmoment van potentiële klanten. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat klanten doorklikken en uiteindelijk besluiten contact met je op te nemen. Het laatste wat je dus wilt is dat je website een onprofessionele indruk achter laat hij gedateerd is of niet goed werkt. Daarnaast is het voor je Google ranking ook belangrijk dat er bijvoorbeeld een SSL certificaat is geïnstalleerd, er sprake is van een mobile first aanpak, geen “broken links”, enzovoort.

Website onderhoud
Websites hebben onderhoud nodig. Thema’s en plugins moeten geüpdate worden, content moet regelmatig geplaatst of veranderd worden, enzovoort. Bespaar jezelf tijd en stress en sluit een onderhoudscontract af voor jouw website.

Onze tarieven kun je vinden op onze website. Bekijk voor meer informatie onze website. Voor vragen kunt altijd ons mailen: info@birdiedesign.nl

www.birdiedesign.nl

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl