Betaalbare computerhulp en reparatie | No cure no pay !!!

Prijs: € 25

NO CURE NO PAY | GEEN UURTARIEF | GEEN VOORRIJKOSTEN | ICTWAARBORG Keurmerk | OOK IN HET WEEKEND | BEL NU (010) - 8515065 of (06) - 24157250 (ook via whatsapp)

Maak VANDAAG nog een afspraak en krijg 20% KORTING! | Bekijk al onze services op onze website https://www.010computerhulp.nl | BEL OF CHAT met ons voor vrijblijvend advies.

 

 

PCDOKTERAANHUIS: Snelle service tegen een lage prijs
Computerproblemen zijn vervelend, en deze wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Hierbij helpen wij u graag met snelle, vakkundige service tegen een lage prijs.

Wij kunnen u helpen bij al uw computerproblemen: het opschonen van uw PC, het aansluiten van internet, het verwijderen van virussen, of het realiseren van netwerken, het is bij ons allemaal geen probleem! Daarnaast adviseren en helpen wij u ook graag bij vragen over uw tablet of computer.

Bij alle problemen hanteren wij vaste prijzen, gebaseerd op de regel
'no cure, no pay': Als wij uw probleem niet zouden kunnen verhelpen, hoeft u geen cent te betalen. Bovendien ontvangt u als nieuwe klant eenmalig 20% korting! Daarnaast krijgen nieuwe klanten bij computerhulp gratis een apk / ictkeurmerk ter waarde van 89 euro.

Heeft u een probleem met of een vraag over uw computer, bel ons dan via
(010) - 8515065 of (06) - 24157250 , en wij komen zo snel mogelijk langs.

Uw voordelen als klant
Als klant heeft u bij ons vele voordelen:
 

-Een diagnose op afstand is helemaal GRATIS
-Een diagnose op locatie kost slechts 30*

- Een diagnose in onze werkplaats 20**
-U betaalt bij ons nooit een uurtarief, alleen vaste prijzen*
-No cure, no pay
-Nieuwe klanten ontvangen bij ons eenmalig 20% korting
-We houden ons altijd aan vooraf gemaakte afspraken
- 95% wordt binnen 24 uur geholpen
-85% van de problemen zijn binnen n uur opgelost
-Het rapportcijfer van de klanten is uitstekend
-Wij zijn Microsoft Certified Professional
-Wij hebben het keurmerk ICTWAARBORG Computerhulp

 

* Als u de reparatie door ons laat uitvoeren vervallen de diagnosekosten.

** Op de werkplaats hanteren wij vaste prijzen in plaats van uurtarieven waardoor het voor u betaalbaar blijft. Onderzoekskosten à € 20,- inclusief BTW worden alleen berekend als u besluit de reparatie niet door pcdokteraanhuis-rijnmond te laten uitvoeren. Eventuele benodigde onderdelen worden pas na uw akkoord vervangen en doorberekend. Indien gewenst kunt u zelf uw apparatuur brengen of halen na het maken van een afspraak. Zo kunnen wij voor u de nodige tijd reserveren en rustig de nodige zaken bespreken.De meest voorkomende computerproblemen:
bluescreen;
windows start niet op;
apple start niet op;
mac is langzaam;
foto,s kwijt;
wifi is traag;,
netflix werkt niet;
iphoto werkt niet;
itunes werkt niet;
computer geeft zwart beeld;
computer valt uit;
laptop valt uit;
browsen op internet gaat langzaam;
timeout errors;
streamen gaat traag;
laptop wordt erg warm;
Ik vergat een backup te maken van alle gegevens op mijn PC;
Ik word gebombardeerd met adware en mijn startpagina is veranderd;
Ik kan niet op het internet
Mijn computer schakelt zichzelf uit
Het synchroniseren van mijn smartphone werkt niet
Mijn draadloos netwerk is onstabiel 

 

Wat zeggen klanten over ons:

Frans Mannaerts

Deze ondernemer heeft mij prima geholpen door met een rechtoe-rechtaan oplossing mijn netwerkprobleem te verhelpen. Daarnaast was het mogelijk om op korte termijn met hem af te spreken zodat het probleem snel werd verholpen. Ik kan deze ondernemer zeker aanbevelen.

 

P. Kranenburg

Alle sterren meer dan waard; snelle reactie op vraag via website, op korte termijn een afspraak kunnen inplannen, mogelijke oplossing besproken met bijbehorend vast tarief, probleem goed opgelost met laptop (herinstallatie w7 en extra programma's), veel goede tips ontvangen, binnenkort weer een afspraak om de verouderde harde schijf te vervangen voor een ssd. Zeer prettige ervaring door de toelichting en uitleg tijdens de reparatie en herstelwerkzaamheden.

Ton Korver

Afspraak binnen 24 uur gebeurt. Prijs was afgesproken en klopte, problemen 100% op gelost en prijs vergelijkingen is gunstig. Dus echt een aanrader voor problemen of onderhoud aan laptop of pc.. gr.

 

Bertus Donk

Zeer tevreden. Snelle service, uitleg om problemen te voorkomen. Voor zowel windows als mac problemen een echte aanrader.

 

Theo Zijderveld
Zeer vakbekwame pc-dokter! Tovenaar is misschien een beter woord. Mijn pc doet het beter dan ooit tevoren! Voor een zeer redelijke prijs en binnen een tijdsbestek van minder dan 24 uur is mijn pc weer helemaal ge-optimaliseert

 

 

Bron: https:www.zoekcomputerhulp.nl/rotterdam/pcdokteraanhuis-rijnmond/beoordelingen

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl