Avatar van T@lk of the taal

Voor een frisse kijk op uw teksten, met een klantgerichte benadering.

Prijs: € 50

Heeft u moeite 't Kofschip een vaste koers te laten varen tussen alle d's en t's? Bent u op zoek naar inspiratie voor een klantvriendelijke of wervende tekst?

Ik ben Mireille Hendriks van T@lk of the taal en net als u een zzp'er. Met mijn passie voor de Nederlandse taal kan ik u helpen als u geen tijd heeft voor het redigeren, corrigeren of (her)schrijven van uw teksten, brieven, e-mails en vacatures. Tegelijkertijd kan ik voor u nagaan of het door u gebruikte vakjargon verduidelijking nodig heeft of vervangen kan worden. Steekwoorden hierbij zijn: duidelijk, eenvoudig en creatief.

Het tarief voor het redigeren, corrigeren en herschrijven van bestaande teksten is € 50 euro per uur exclusief btw. Als u een nieuwe tekst door mij wilt laten schrijven, is het tarief € 100 euro per uur exclusief btw. 

Ik nodig u graag uit een kijkje te nemen op mijn website http://www.talkofthetaal.nl. Let's t@lk! 

 

 

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl