Schoonmaakster (v/m) gezocht regio Hoorn en Amsterdam

Prijs: € 20

We zoeken een representatieve, zelfstandige schoonmaker m/v voor diverse kantoorpanden in Amsterdam.

De werktijden zijn buiten kantooruren.

Een rijbewijs en auto is vereist.

We hebben twee opties voor deze opdracht:

Optie 1:
Onze voorkeur gaat uit naar een ZZP-er die woont in regio Hoorn en er geen bezwaar tegen heeft om regelmatig samen te werken met een jongeman van 18. We willen graag dat deze jongen wordt opgepikt vanaf zijn woning in Zwaag (carpoolen).Bij deze samenwerking gaat het om ongeveer 20 tot 30 uur per week. Omdat we vragen om iemand op te pikken en samen te werken, zal het uurtarief wat hoger liggen. Namelijk maar liefst €20,- per gewerkt uur.

Optie 2:
U bent een ZZP-er woonachtig in de regio Amsterdam. U heeft zelf een betrouwbare partner waar u mee samen werkt. In totaal gaat het om 37,5 uur per week. De verdiensten liggen in dit geval iets lager, namelijk op €17,- per gewerkt uur.

Het is een leuke, zelfstandige en afwisselende functie met veel vrijheid en goede verdiensten. Je kan per direct aan de gang!

NB: Alleen werken is door de week, gelet op de werktijden, eigenlijk niet mogelijk. In het weekend zou het wel kunnen.

www.feberschoonmaak.com

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl