Design sanitair voor aantrekkelijke prijzen € 123456

Advertentie Categorie Diensten - Branche Bouw

Avatar van hetSanitairfiliaal

Design sanitair voor aantrekkelijke prijzen

Prijs: € 123456

Zoekt u betaalbaar en toch mooi design sanitair tegen aantrekkelijke prijzen, kijk dan op www.hetsanitairfiliaal.nl.

Wij leveren douchecabines, sauna's, stoomdouches, whirlpools, baden, wastafels, badmeubels, kranen enz...... Alles voor uw badkamer en toilet.

Niet al ons sanitair staat op de site. Enkele top merken zoals Puris, Laguna en enkele Nederlandse zeer degelijke leveranciers kiezen er voor niet op internet te adverteren omdat kwaliteit zich niet verloochend. Vraag dan naar de mogelijkheden via de telefoon of e-mail of kom naar de showroom (op afspraak) 

Wij leveren niet alleen sanitair, maar wij installeren ook. Wij kunnen uw badkamer en / of toilet geheel installeren. Wij kunnen alles in eigen beheer verzorgen, zoals tegelzetten, monteren, electra, verwarming en wateraansluiting. 

 

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Wij hebben in ieder geval uw mail adres nodig en de naam waarmee we u op Mijnzzp.nl mogen weergeven (uw 'scherm naam'). Het invullen van de andere gegevens is niet verplicht. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl