Sous Chef gezocht € 30

Advertentie Categorie Diensten - Branche Horeca Hotel Toerisme - Beroep Sous-chef

Avatar van een anonieme gebruiker

Sous Chef gezocht

Prijs: € 30

Functieprofiel:

Taken;

regelen van verlof;

mede selecteren van nieuwe medewerkers;

zorg dragen voor het opleiden/inwerken van medewerkers;

uitvoeren van beoordelingen;

toepassen van de personeelsinstrumenten.

opstellen van dienst- en werkroosters en regelen van voldoende bezetting (parttimers, oproepkrachten), indelen en toewijzen van werkzaamheden, (laten) geven van aanwijzingen/instructies, toezien op de voortgang;

inschatten te verwachten afzet, plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten;

bewaken culinaire niveau van het bedrijf, (steekproefgewijs) controleren van vervaardigingsproces en uitgaande gerechten en waar nodig bijsturen van het proces, opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d. van gasten;

toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl).

bijhouden van ontwikkelingen en trends in de markt op het gebied van grondstoffen, samenstelling van gerechten, kooktechnieken e.d.;

leveren van inbreng, dan wel ontwikkelen/aanpassen van de te voeren kaart, menu’s, recepten e.d.;

maken van calculaties e.d. en bespreken van afwijkende menu’s voor partijen.

inkopen/afroepen van benodigde producten en ingrediënten;

(laten) controleren van ontvangen en opgeslagen grondstoffen;

bewaken van de verantwoorde doorstroming al of niet via sous-chefs of chefs de partie.

zorg dragen voor de aanwezigheid en beschikbaarheid van middelen en apparatuur;

inschakelen van externen ten behoeve van curatief en preventief onderhoud binnen afgesproken condities.

Bezwarende omstandigheden

Lopend en staand, en veelal plaatsgebonden werken.

Hitte (warmte-uitstraling) bij het werken aan kooktoestellen. Soms sprake van werkdruk bij pieken in het werkaanbod.

Kans op letsel door het hanteren van messen, bedienen van keukenapparatuur, branden aan hete delen en uitglijden over (natte/vette) vloeren.

Competentieprofiel

Kennis en betekenisvolle vaardigheden

MBO niveau 4/HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeesterdiploma);

aantoonbare kennis van alle kooktechnieken;

kennis van het inkopen van (dagverse) producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart.

Competenties / gedragsvoorbeelden

Innovatiegericht:

is geboeid om steeds nieuwe ideeën uit te proberen;

ruikt kansen en heeft en drang om er naar te handelen;

ziet/zoekt mogelijkheden om zaken anders/beter te doen;

komt met ongebruikelijke maar unieke oplossingen.

Creativiteit:

zoekt uitdagingen in het bedenken van nieuwe werkwijzen, producten e.d.;

komt met ideeën die getuigen van een grote verbeeldingskracht;

weet trends en ontwikkelingen te vertalen naar wezenlijk nieuwe producten/diensten.

Kwaliteitsgericht:

corrigeert direct als niet aan de eisen wordt voldaan;

vraagt terugkoppeling van gasten over kwaliteit en service;

komt met voorstellen om zaken beter te doen.

Oog voor detail / Nauwgezet:

is grondig, controleert de eigen werkzaamheden;

is ordelijk en werkt overzichtelijk, ook bij overdracht van werkzaamheden;

werkt volgens vaste procedures, voert de nodige controles uit.

Stressbestendig:

blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig;

herstelt snel na tegenslag of teleurstelling;

blijft ook onder druk doelgericht werken.

 

 

 

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl