Groepsaccommodatie Ardennen € 1398

Advertentie Categorie Diensten - Branche Horeca Hotel Toerisme

Avatar van con

Groepsaccommodatie Ardennen

Prijs: € 1398

Groepsaccommodatie Le Mont Saint Jacques in Belgische Ardennen verrast met je met vele extra's. Verwarmd Zwembad (met Biologische filtratie), Sauna, Jacuzzi, bootcamp. Geschikt voor Jong en Oud. Niet alleen voor grote groepen, kleine groepen kunnen namelijk terecht tussen 15 November en 15 Maart. Wij maakten hiervoor prijzen t/m 15 - 20 en daarboven de standaard prijs voor 34 personen en maximaal 60 personen (eventueel 5 extra matrassen mogelijk tot 65 personen).            
3 ROLSTOELTOEGANKELIJK slaapkamers (deze kunnen de volgende ruimtes bereiken ingang-salon-terras-rolstoelbadkamer).  
Hier is het genieten van de Wondermooie Natuur met uitzicht (vanuit salon, terrassen, zelfs vanuit jacuzzi sauna en zwembad) over bossen en weilanden (gelegen op 430 meter hoogte), in 3 ha bos enkele hardlooproutes (gele en oranje aanduiding), bootcamp (auto- tractorbanden en pilonnen), apenheul/klimrek, diverse speelveldjes (voetbal/basketbal/volleybal), speeltuintje met schommel, wip, e.a.. 
Tevens de mogelijkheid er tenten bij te plaatsen.
OUTDOOR mogelijkheden in de buur Touwenparcours op 6 km, kayak op 5 km van locatie etc.
In huis is er de gezellige salon/eetruimte met diverse grote hoeksalonbanken), grote eigen bar en koeling, houtkachel in midden van salon. Keuken met professioneel apparatuur (als eigenaar leg ik u uit hoe die functioneren). Er zijn maximaal 16 slaapkamers waarvan er 3 geschikt zijn voor rolstoelers. 
Groepsaccommodatie Le Mont Saint Jacques is nu ook gelegen op de Groene route (10 km met 338 hoogte meters) van extratrail.com
Genoemde prijs is in een weekend laagseizoen incl. zwembad etc, excl bijkomende (vaste) kosten.
Dit is de locatie voor uw familie- bedrijf en zelfs schooluitje, met vrienden, vereniging, trainings/sportkampen of gewoon iets te vieren. Wij José en Con Olislagers heten u ven harte welkom Groepsaccommodatie 'Le Mont Saint Jacques' en... wenst u meer slaapkamers? geen nood, in de Duitse Eifel hebben wij een ook locatie met 30 slaapkamers. Voor de prijzen, raadpleeg onze sites

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl