Avatar van MKD

Verkopers (m/v) voor kapitaalgoederen in de landbouw, Industrie en aanverwant

Prijs: € 50000


Wij zijn een succesvolle producent en produceren voor de agrarischeen industrie sector. Om de groei verder uit te breiden zoeken we gemotiveerde pro-aktieve verkopers voor de Benelux.

- Als verkoper ben je voor circa 90% van de tijd bezig met de verkoop van de machines(new business en relatiebeheer). Het is dus van belang dat je interesse hebt in sales en dat je graag onderweg bent naar klanten.
- Verder dien je uiteraard interesse te hebben in de agrarische en/of industrie markt en de producten die de opdrachtgever verkoopt.
- Je hebt geen vast maandloon en je inkomen is 100% afhankelijk van je eigen input en verkoopsucces. De opdrachtgever zorgt voor ondersteuning (bijv. back-office en training), maar de daadwerkelijke verkoop heb je zelf in handen.

Mogelijke klanten zijn loonwerkers, verhuurbedrijven, boomkwekerijen, landbouw, tuinbouw, hoveniers, bollenkwekers, bollen/bloemenhandel, op-overslagbedrijven
Fruitboomkwekerijen, aardappeltelers, melkvee bedrijven en industriebedrijven 

De opdrachtgever
De opdrachtgever ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige machines voor deze sectoren.

Door middel van een goed netwerk ben je in staat deze machines in de markt te plaatsen. De verkoper is praktisch en kan meerwaarde bieden aan ondernemers in deze sectoren omdat we inzetten op duurzame relaties met de klanten. De klanten kunnen rekenen op goede ondersteuning en uitstekende aftersales, aangezien de verkoopspecialisten gericht kunnen adviseren.

De machines zijn:
- Meer dan concurrerend
- Voorzien van CE-keur
- Gebruiksvriendelijk
- Vanwege een groot gamma, altijd een passende oplossing
 

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl