Avatar van een anonieme gebruiker

GEZOCHT! ZELFSTANDIG MAKELAAR VOOR IN DE REGIO EN OMGEVING VAN AMSTERDAM

Prijs: € 1

Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig makelaar die zich wilt aansluiten bij onze organisatie. Je werkt geheel zelfstandig, maar leunt op de expertise en naam van een grote organisatie die wereldwijd actief is.

Wie zijn wij?
RE/MAX PRO is een full service-makelaarskantoor voor zowel de particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het actief bemiddelen bij het aankopen/verkopen, het aan huren/verhuren van woningen en het beheer van vastgoed. RE/MAX PRO is onderdeel van de wereldwijde organisatie REMAX. Bij REMAX werken momenteel meer dan 110.000 makelaars in bijna 100 landen over de gehele wereld. Binnen Nederland zijn er inmiddels 20 vestigingen ieder gespecialiseerd in zijn eigen regio.

RE/MAX PRO is gespecialiseerd in de regio en omgeving van Amsterdam. Wij zijn een makelaars collectief die zich onderscheidt door hun krachtige marketing, permanente educatie, maximale service en persoonlijke benadering. Wij geloven in het delen van kracht en kennis, samenwerken en elkaar versterken. Wij zijn een hardwerkend, ambitieus, enthousiast en hecht team. Ben jij die leuke, enthousiaste en vooral commerciële makelaar waarbij de klant op nummer 1 staat, maar het ook belangrijk vind om goed samen te werken in een hecht team?

Functieomschrijving:
Wij bieden de mogelijkheid om je als zelfstandig makelaar aan te sluiten bij onze organisatie. In het begin krijg je uiteraard de nodige begeleiding, maar op den duur ga je zelfstandig aan de slag. Hierbij moet je denken aan zowel de buitendienst als de binnendienst. Je gaat actief aan de slag met het binnenhalen van klanten en vervolgens de klanten op een juiste manier voorzien van het juiste advies.

Kerntaken van een zelfstandig makelaar:
Begeleiden bij aan- en verkoop van onroerend goed
Begeleiden bij aan- en verhuur van onroerend goed
Verzorgen van waardebepalingen en/of taxaties
Plegen van acquisitie
Netwerken

Functie eisen:
Je bent in het bezit van een MBO/HBO opleiding makelaardij, of bereid een opleiding te starten
Je bent een echte netwerker die graag contacten onderhoud
Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties
Je hebt affiniteit met Sociale Media
Werkervaring binnen de Amsterdamse markt is een pré
Je kan goed zelfstandig werken, je bent proactief, enthousiast en je hebt een dienstverlenende instelling

Interesse? Pas jij in het bovenstaande plaatje? Hebben we jouw interesse gewekt en kom je graag op zelfstandige wijze ons team versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV t.a.v. Suzan Merle naar recruiting@remaxpro.nl

Heb je nog vragen? Dan zijn wij ook bereikbaar op 020-333 11 00

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl