Autoverhuur Den Haag - voordelig een auto huren in Den Haag

Prijs: € 19

Autoverhuur Den Haag

Autoverhuur Den Haag, Jim van Vliet verhuurt gegarandeerd de beste en goedkoopste huurauto’s en busjes van Den Haag e.o. Altijd de nieuwste en veiligste auto huren tegen super scherpe prijzen met heldere voorwaarden, geen extra kosten en een top-service. Iedereen van 18 jaar of ouder, met een geldig rijbewijs mag bij ons een auto huren! Dat noemen wij no-nonsense verhuur mentaliteit, zoals het hoort, want wij willen hetzelfde als jij: dat jij 100% tevreden bent met onze service en huurauto! De service van Autoverhuur Den Haag van Jim van Vliet wordt beoordeeld door onze klanten met een 9.2. Daar zijn wij erg trots op en heel blij mee. Dat komt natuurlijk niet uit te lucht vallen, nee! Daar werken natuurlijk iedere dag kei hard aan om dit te realiseren.

Wij staan iedere dag weer klaar voor je als je een auto wilt huren in Den Haag.

Huur een auto bij de beste en de voordeligste autoverhuurder van Den Haag.

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl