Avatar van link4zzp

Scherpe kortingen door landelijk collectief van link4zzp

Prijs: € 240

Welkom bij link4zzp

Als zzp-er ben je volledig afhankelijk van de prijzen en leveringsvoorwaarden van de groothandels en leveranciers. Waar grote bedrijven kortingen kunnen bedingen en gunstigere voorwaarden kunnen opeisen, heeft de zzp-er weinig onderhandelingsruimte.

Tijd voor verandering

Link4zzp stelt zich tot doel, de marge van zzp-ers te vergroten door collectieve kortingsafspraken te maken  bij groothandels en andere regionale aanbieders.

Link4zzp heeft door een achtergrond van 26 jaar ervaring in de Electrotechnische Groothandel veel kennis opgebouwd van materialen en hun bijbehorende  kortingstructuren.

Dit geeft Link4zzp een solide basis om te onderhandelen met de groothandels en andere regionale aanbieders.

De voordelen op een rijtje

# Geen tijd meer kwijt aan onderhandelingen. 

# Inkoopvoordeel door scherpe collectieve kortingsafspraken.  

# Volledig behoud van zelfstandigheid, je blijft baas in eigen huis.

# De contributie is volledig aftrekbaar (zakelijke kosten)

Contributie

Voor je deelname aan link4zzp betaalt u slechts € 20,- per maand. Dus voor nog geen € 1,- per werkdag profiteer je al van de voordelen om goedkoper aan materiaal te kunnen komen. Maak gebruik van de speciale introductiekorting : betaal het eerste jaar € 15,- per maand, (bij aanleveren van 1 collega uit je eigen netwerk).

Dit verdien je direct alweer terug door de scherpe condities die reeds afgesproken zijn. Deze jaarcontributie dient vooruit betaald te worden en start in de maand van inschrijving.

# Alle bedragen zijn excl.BTW 

Voorwaarde is wel dat je een geldige inschrijving van de KvK kan overleggenen en een bouw, klussen of elektro georiënteerd bedrijf bent die regelmatig materialen afneemt.

http://www.link4zzp.nl

 

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl