Counselor € 70

Advertentie Zonder categorie

Counselor

Prijs: € 70

Counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening die resultaatgericht en pragmatisch van aard is. Daarbij staan innerlijke reflectie en innerlijke groei centraal. 

Als psychosociaal counselor en therapeut help ik bij het doorbreken van disfunctionele patronen, bij het krijgen van nieuwe inzichten en bij het optimaal benutten van tot nu toe ongebruikte mogelijkheden. 

Hierdoor leer jij jezelf beter kennen en leer je om te gaan met emoties en persoonlijke vragen en problemen. Tijdens de gesprekken kijken we vooral ook hoe jij de dingen zelf kunt oplossen. Zo ben je niet alleen nú, maar ook láter in staat om je eigen leven op een positieve wijze in te richten.

Mijn cliënten hebben te maken met psychosociale problemen en zoeken hulp bij het verkrijgen van inzichten en het maken van nieuwe keuzes.

Voorbeelden van problemen en vragen waar ik met mijn cliënten aan werk:

-aanhoudende stress

-het gevoel niet gelukkig te zijn

-angsten en paniek

-rouw en vervliesverwerking

-ingrijpende veranderingen in het leven

-aangeven van eigen grenzen

In één-op-één gesprekken wil ik je graag helpen met het maken van nieuwe keuzes, met jouw verdere ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Samen gaan we op zoek naar datgene wat jij nodig hebt om weer regisseur te worden van jouw eigen leven. 

www.counselingentherapie.nl

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl