Herstelpunt Computerservice en Systeembeheer

Prijs: € 1

Herstelpunt Computer beheer Amsterdam biedt betrouwbaar en laagdrempelig systeem beheer en IT support voor kleine bedrijven en ondernemingen zonder een eigen systeembeheer afdeling .

Systeembeheer speelt zich voornamelijk af in de achtergrond van de bedrijfsvoering, problemen worden gesignaleerd en verholpen nog voor ze kenbaar worden voor het bedrijf.

Het support deel, zonder vaktaal of onbegrijpelijke procedures, biedt een steunpunt voor de werknemers en ondernemers en zorg voor een vlekkeloos functionerend IT deel van uw bedrijf zodat u als ondernemer zich puur kunt bezighouden met de kerntaken van uw bedrijf.

Dmv remote beheer software worden uw systemen en netwerk gemonitord en problemen verholpen, dit wordt in real time uitgevoerd.

U heeft  één aanspreekpunt voor al uw IT gerelateerde vragen en problemen.
Ad Hoc ingrijpen zodra nodig: online direct of in persoon;  binnen 1 uur.

Bel of mail voor meer info naar info@herstelpunt.nl met Sander Verstegen tel  020 6248992

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl