Avatar van Richard

Ik help U GRATIS met besparen! Tot 35%(incl. BTW)

Prijs: € 1

Elke zzp-er en ondernemer kan besparen op bijna alles wat je maar kunt verzinnen.

Ik bied zakelijke diensten op onder andere leaseauto's, energie en alles-in-1 pakketten.

Vooral op het gebied van energie is het nu het perfecte moment om aan overstappen te denken op zakelijk gebied, de olieprijs staat extreem laag en dat is te merken bij de benzinepomp en aan de energietarieven.

Ondernemers en zzp-ers kunnen natuurlijk genieten van zakelijke energie op het huisadres, maar wist U ook dat familieleden en zelfs werknemers hier ook van kunnen genieten?

Het enige verschil is dat familieleden en werknemers wel profiteren van de zakelijke tarieven maar de nota niet fiscaal aftrekbaar is.

Bent U geïnteresseerd en wilt U ook tot 35% besparen op uw energie tarieven?

Laat dan een bericht achter met Uw nummer dan benader ik U telefonisch, aan de hand van Uw jaarlijks verbruik en bedrijfsgegevens bereken ik dan de voordeligste energieleverancier voor U!

Ik kan U gelijk de laagste tarieven garanderen die U direct kunt vergelijken met Uw huidige tarieven, zodat de overstap zsm gerealiseerd kan worden.

-Ik werk freelance en vraag hier geen geld voor daar ik er genoegen uit haal dure uitgaven help te omzijlen en ik zo vanzelfsprekend ook mijn brood verdien-

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl