Jacob Jensen horloge

Prijs: € 320

Een icoon in de Jacob Jensen horloge collectie is de Chronograph lijn, waarvoor Jacob Jensen de meest prestigieuze “Product Design of Particularly High Quality” Red Dot Design Award won. Het horloge werd vooral geprezen door het weglaten van een heleboel cijfertjes en schalen, waardoor de echte functie in het dagelijks leven weer voorop komt te staan.

De Jacob Jensen Chronograph 605 heeft een kast, geheel gemaakt van antiallergisch en lichtgewicht glanzend gepolijst titanium. Boven de blauwe wijzerplaat – welke mooi "sonnenschliff" stralend geslepen is - draaien wijzers in mat koperen, mat zilveren en mat gouden kleur.

Op de kast zit saffierglas, dat zeer stootbestendig en bovendien buitengewoon krasvast is, in de kast zit een betrouwbaar quartz uurwerk van de Zwitserse fabrikant Ronda, en aan de kast zit een zwart lederen horlogeband, die door de bijzondere bevestiging eenvoudig (zelf) uit te wisselen of te vervangen is.

Het 37 millimeter brede horloge heeft naast de tijd en tijdmeet mogelijkheid, ook een datumaanduiding. Van de Jacob Jensen Chronograph 605 is ook een kleinere variant: de Chrono 615.

www.tgildehuys.nl

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl