Nationale ZZP Beurs € 10

Advertentie Zonder categorie

Avatar van Bestewerk

Nationale ZZP Beurs

Prijs: € 10

DE NATIONALE ZZP BEURS

Verbinden met zzp’ers is het thema van de Nationale ZZP Beurs 2016 in Ahoy Rotterdam. Op dit moment kent Nederland tegen de 1 miljoen zzp’ers. Veel van deze zzp’ers zijn door hun anonimiteit moeilijk te bereiken. De Nationale ZZP Beurs is de ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers en leveranciers met zzp’ers.

 

ENIGE LANDELIJKE BEURS VOOR ZZP’ERS

Met circa 80 exposanten is de Nationale ZZP Beurs veruit de belangrijkst beurs voor zzp’ers in Nederland. De Nationale ZZP Beurs bereikt de vaak anonieme zzp’ers die een steeds groter belang in de Nederlandse economie vormen. Hier worden nieuwe verbindingen gelegd en kansen gecreëerd. Publiek en privaat, grote en kleine partijen. De Nationale ZZP Beurs verzamelt zzp’ers onder één dak. De partners en organisatoren geven invulling aan verbinden met zzp’ers op diverse thema’s.

 

GARANTIE VOOR KWALITEIT

Zzp’er worden is lef hebben. Vaak als individu die zich los weekt uit organisaties die steeds verder hun kernwaarden verliezen, namelijk het leveren van de juiste kwaliteit. Een zzp’er steekt vaak uit boven de individuele medewerkers van bedrijven. Zij beschikken net even over meer inzet, expertise en kwaliteit. Hierdoor zijn zzp’er beter in staat om aan de groeiende kritische behoefte van opdrachtgevers te voldoen. Inmiddels zijn er organisatie die zzp’ers onderling weten te verbinden, waarbij het niet meer gaat over organisaties, maar over organiseren.

 

TREND: DE TOEKOMSTIGE ECONOMIE

ZZP’ers verwerven een steeds stabielere positie in het Nederlandse ondernemersklimaat. In de afgelopen 5 jaar is het aantal ZZP’ers met 51% gestegen tot 878.850 in 2014. Het MKB is in diezelfde periode met slechts 2% gestegen tot 422.268. Het CBS voorspelt dat het aantal ZZP’ers in 2020 rond de 2 miljoen zal zijn. Zzp’ers zijn actief in alle beroepssectoren in Nederland. Ontmoet de toekomstige economie nu op de Nationale ZZP Beurs.

Foto's

Reageren

Uw gegevens Verplicht

U bent niet ingelogd. U kunt inloggen of gratis registreren. Als u dat niet wilt, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. U dient uw mail adres te bevestigen voordat u verder kunt.

E-mail adres Verplicht

Wij gebruiken uw mail adres alleen om met u te mailen. Als het nodig is om uw mail adres aan anderen door te geven, dan moet u daar iedere keer mee instemmen.

Scherm naam Verplicht

Dit is uw naam zoals wij die weergeven op Mijnzzp.nl. Vul NIET uw mail adres in.

Voornaam

Achternaam

Adres

Postcode

-

Woonplaats

-

Telefoonnummer

Onderwerp Verplicht

Vul het onderwerp van uw bericht in

Bericht Verplicht

Vul uw bericht in.

Bewijs dat u geen robot bent Verplicht

Mijnzzp.nl